Rehber Discord'a erişim engeli geldi! Discord'a nasıl girilir?

Hocam 2 gündür 4-5 tane farklı şey denedik hiçbiri sesli sohbette Discord kadar yeterli değil. En son Skype mecbur dedik ama birinin sesini kısma yok üstüne bir de şu yandan çıkan pop-up a tekme atası geliyor insanın.

Bu arada Discord da bende Google DNS üzerinden girebiliyorum ama bazı arkadaşlar yapamadı diye mecbur Skype yapıyoruz.

DPI bypass found for Discord RTC (enables voice channels)

Confirmed working (zapret config)
QUIC_PORTS=50000-65535
MODE_QUIC=1
NFQWS_OPT_DESYNC_QUIC="--dpi-desync=fake,tamper --dpi-desync-any-protocol"

https://github.com/bol-van/zapret

Bu bilgi işimize yarar.

Dns poisoning yapan iss'lerde tek başına işe yaramıyor. ben goodbyedpi kullanarak superonline'da hallediyorum. GitHub - ValdikSS/GoodbyeDPI: GoodbyeDPI — Deep Packet Inspection circumvention utility (for Windows)

Turkcell kullanan arkadaşım az önce GoodByeDPI ile rahatça discord kullanabildi hatta şu anda rahatça konuşabiliyoruz. Sanırım açılan CMD dosyası sürekli açık kalmak zorunda öyle denediniz mi?

Evet, denedim. Ancak direkt çalışmıyor bende. Çalıştığını gösteriyor ancak işe yaramıyor.

GoodByeDPI'ın çalışması için DNS'i de değiştirmeniz gerekiyor bu arada.

Hangi DNS adresi girilmeli?

Evet, denedim. Ancak direkt çalışmıyor bende. Çalıştığını gösteriyor ancak işe yaramıyor.

Hangi DNS adresi girilmeli?

GoodBye DPI yeni sürümü gelmiş GitHub'da işe yaramayan kişilerde artık çalışıyor hocam en son sürüm. DNS ise 1.1.1.1 1.0.0.1 Coludflare iş görüyor. Bazı bilgisayarlarda sadece DNS değiştirmek işe yarıyor bende yaradı ama diğerleri özellikle Turkcell kullanıcıları GoodBye DPI şart gibi.

Turkcell kullanıyorum. Github'dan tam olarak indirme linki atabilir misiniz? Sürüm açısından karışıklık olmaması için rica ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…