Joseph Joestar 1 Uzman Katılım 27 Şubat 2025 Mesajlar 484 Beğeniler 209 Yer Joestar Malikanesi Bugün 20:17 #11 Ercannsn dedi: O nasıl oluyor reis. Türk Telekom fiber kullanıyorum reis şimdi baktım anlamına 100 MB Türk Telekom fiber kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Aynı bende fiber Türk Telekom.Github'dan goodbyedpi indir dışlamalara ekle internet yavaşlamıyor bende artık.
Ercannsn dedi: O nasıl oluyor reis. Türk Telekom fiber kullanıyorum reis şimdi baktım anlamına 100 MB Türk Telekom fiber kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Aynı bende fiber Türk Telekom.Github'dan goodbyedpi indir dışlamalara ekle internet yavaşlamıyor bende artık.
fortunee 96 Üstün Katılım 14 Mayıs 2025 Mesajlar 2.267 Çözümler 5 Beğeniler 1.499 Bugün 20:18 #12 Ercannsn dedi: Türk Telekom fiber kullanıyorum reis şimdi baktım anlamına 100 MB Türk Telekom fiber kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Anladım. TürkNet olsaydı Cloudflare DNS ve IPv6 disabled yaptığında giriyor diyecektim, GoodbyeDPI'ye gerek kalmadan. Arkadaşım Zapret kullanıyor, çalışıyor, dene istersen.
Ercannsn dedi: Türk Telekom fiber kullanıyorum reis şimdi baktım anlamına 100 MB Türk Telekom fiber kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Anladım. TürkNet olsaydı Cloudflare DNS ve IPv6 disabled yaptığında giriyor diyecektim, GoodbyeDPI'ye gerek kalmadan. Arkadaşım Zapret kullanıyor, çalışıyor, dene istersen.
Joseph Joestar 1 Uzman Katılım 27 Şubat 2025 Mesajlar 484 Beğeniler 209 Yer Joestar Malikanesi Bugün 20:18 #13 Ercannsn dedi: O nasıl oluyor reis. Türk Telekom fiber kullanıyorum reis şimdi baktım anlamına 100 MB Türk Telekom fiber kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Windows Defender'ı açıyorsun, virüs ve tehdit koruması ayarları var, oraya giriyorsun. En aşağıda dışlamalar var.
Ercannsn dedi: O nasıl oluyor reis. Türk Telekom fiber kullanıyorum reis şimdi baktım anlamına 100 MB Türk Telekom fiber kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Windows Defender'ı açıyorsun, virüs ve tehdit koruması ayarları var, oraya giriyorsun. En aşağıda dışlamalar var.
Bay Anderson 24 Uzman Katılım 24 Mart 2026 Mesajlar 343 Çözümler 2 Beğeniler 217 Yer Antartika Bugün 20:18 #14 Mulwad DNS'i dene, olmazsa 1.1.1.1 — The free app that makes your Internet faster. Install the free app that makes your phone’s Internet more fast, private, and reliable. one.one.one.one
Mulwad DNS'i dene, olmazsa 1.1.1.1 — The free app that makes your Internet faster. Install the free app that makes your phone’s Internet more fast, private, and reliable. one.one.one.one
KS KS E Ercannsn Başarılı Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 139 Çözümler 1 Beğeniler 37 Bugün 20:18 #15 fortunee dedi: Anladım. Turknet olsaydı Cloudflare DNS ve IPv6 disabled yaptığında giriyor diyecektim, GoodbyeDPI'ye gerek kalmadan. Arkadaşım zapret kullanıyor, çalışıyor, dene istersen. Genişletmek için tıkla... İlk defa duydum zapreti godbydpi çalışmıyor çok sinir bozucu. Bay Anderson dedi: Mulwad DNS'i dene, olmazsa. 1.1.1.1 — The free app that makes your Internet faster. Install the free app that makes your phone’s Internet more fast, private, and reliable. one.one.one.one Genişletmek için tıkla... Reis bu nasıl kullanılıyor peki.
fortunee dedi: Anladım. Turknet olsaydı Cloudflare DNS ve IPv6 disabled yaptığında giriyor diyecektim, GoodbyeDPI'ye gerek kalmadan. Arkadaşım zapret kullanıyor, çalışıyor, dene istersen. Genişletmek için tıkla... İlk defa duydum zapreti godbydpi çalışmıyor çok sinir bozucu. Bay Anderson dedi: Mulwad DNS'i dene, olmazsa. 1.1.1.1 — The free app that makes your Internet faster. Install the free app that makes your phone’s Internet more fast, private, and reliable. one.one.one.one Genişletmek için tıkla... Reis bu nasıl kullanılıyor peki.
Bay Anderson 24 Uzman Katılım 24 Mart 2026 Mesajlar 343 Çözümler 2 Beğeniler 217 Yer Antartika Bugün 20:20 #16 Ercannsn dedi: İlk defa duydum zapreti godbydpi çalışmıyor çok sinir bozucu. Reis bu nasıl kullanılıyor peki. Genişletmek için tıkla... DNS için bu rehberi kullanabilirsin. Warp için ise direkt indirip kullanabiliyorsun VPN gibi ama yavaşlatmıyor.
Ercannsn dedi: İlk defa duydum zapreti godbydpi çalışmıyor çok sinir bozucu. Reis bu nasıl kullanılıyor peki. Genişletmek için tıkla... DNS için bu rehberi kullanabilirsin. Warp için ise direkt indirip kullanabiliyorsun VPN gibi ama yavaşlatmıyor.
fortunee 96 Üstün Katılım 14 Mayıs 2025 Mesajlar 2.267 Çözümler 5 Beğeniler 1.499 Bugün 20:22 #17 Ercannsn dedi: İlk defa duydum zapreti godbydpi çalışmıyor çok sinir bozucu. Reis bu nasıl kullanılıyor peki. Genişletmek için tıkla... GitHub - alimali54/zapret-win-turkey: Türkiye için otomatik strateji bulan, manuel ve servis olarak çalıştırma imkanı sunan Zapret yönetim aracı. Türkiye için otomatik strateji bulan, manuel ve servis olarak çalıştırma imkanı sunan Zapret yönetim aracı. - alimali54/zapret-win-turkey github.com
Ercannsn dedi: İlk defa duydum zapreti godbydpi çalışmıyor çok sinir bozucu. Reis bu nasıl kullanılıyor peki. Genişletmek için tıkla... GitHub - alimali54/zapret-win-turkey: Türkiye için otomatik strateji bulan, manuel ve servis olarak çalıştırma imkanı sunan Zapret yönetim aracı. Türkiye için otomatik strateji bulan, manuel ve servis olarak çalıştırma imkanı sunan Zapret yönetim aracı. - alimali54/zapret-win-turkey github.com
KS KS E Ercannsn Başarılı Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 139 Çözümler 1 Beğeniler 37 Bugün 20:23 #18 fortunee dedi: GitHub - alimali54/zapret-win-turkey: Türkiye için otomatik strateji bulan, manuel ve servis olarak çalıştırma imkanı sunan Zapret yönetim aracı. Türkiye için otomatik strateji bulan, manuel ve servis olarak çalıştırma imkanı sunan Zapret yönetim aracı. - alimali54/zapret-win-turkey github.com Genişletmek için tıkla... Zapret iyiyse onu kullanayım biri mulwadd önerdi çok kararsız kaldım bilgisayarımda önemli dosyalarım var tehlikeye de atmak istemiyorum.
fortunee dedi: GitHub - alimali54/zapret-win-turkey: Türkiye için otomatik strateji bulan, manuel ve servis olarak çalıştırma imkanı sunan Zapret yönetim aracı. Türkiye için otomatik strateji bulan, manuel ve servis olarak çalıştırma imkanı sunan Zapret yönetim aracı. - alimali54/zapret-win-turkey github.com Genişletmek için tıkla... Zapret iyiyse onu kullanayım biri mulwadd önerdi çok kararsız kaldım bilgisayarımda önemli dosyalarım var tehlikeye de atmak istemiyorum.
fortunee 96 Üstün Katılım 14 Mayıs 2025 Mesajlar 2.267 Çözümler 5 Beğeniler 1.499 Bugün 20:24 #19 Ercannsn dedi: Zapret iyiyse onu kullanayım biri mulwadd önerdi çok kararsız kaldım bilgisayarımda önemli dosyalarım var tehlikeye de atmak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Zapret deneyebilirsin, arkadaşım kullanıyor, bir sorun yaşamadı. ISS analizi yap'a basıp, sonra Zapret'i başlat'a basarsan çalışır.
Ercannsn dedi: Zapret iyiyse onu kullanayım biri mulwadd önerdi çok kararsız kaldım bilgisayarımda önemli dosyalarım var tehlikeye de atmak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Zapret deneyebilirsin, arkadaşım kullanıyor, bir sorun yaşamadı. ISS analizi yap'a basıp, sonra Zapret'i başlat'a basarsan çalışır.
Joseph Joestar 1 Uzman Katılım 27 Şubat 2025 Mesajlar 484 Beğeniler 209 Yer Joestar Malikanesi Bugün 20:24 #20 Ercannsn dedi: Zapret iyiyse onu kullanayım biri mulwadd önerdi çok kararsız kaldım bilgisayarımda önemli dosyalarım var tehlikeye de atmak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Zapret aralarından en sağlamı diye biliyorum.
Ercannsn dedi: Zapret iyiyse onu kullanayım biri mulwadd önerdi çok kararsız kaldım bilgisayarımda önemli dosyalarım var tehlikeye de atmak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Zapret aralarından en sağlamı diye biliyorum.