E Ercannsn Başarılı Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 141 Çözümler 1 Beğeniler 37 Pazartesi 20:07 #1 Yardımcı olursanız sevinirim. Selamünaleyküm. Discord için önerebileceğiniz uygulama var mı? Godbydpi çalışmıyor.
Yardımcı olursanız sevinirim. Selamünaleyküm. Discord için önerebileceğiniz uygulama var mı? Godbydpi çalışmıyor.
Çözüm kompetankedi Pazartesi 20:09 @alimali hocamın bu programı ilaç gibi gelecektir. Kendisine teşekkür ediyorum. GitHub - alimali54/zapret-win-turkey: Türkiye için otomatik strateji bulan, manuel ve servis olarak çalıştırma imkanı sunan Zapret yönetim aracı. Türkiye için otomatik strateji bulan, manuel ve servis olarak çalıştırma imkanı sunan Zapret yönetim aracı. - alimali54/zapret-win-turkey github.com
@alimali hocamın bu programı ilaç gibi gelecektir. Kendisine teşekkür ediyorum. GitHub - alimali54/zapret-win-turkey: Türkiye için otomatik strateji bulan, manuel ve servis olarak çalıştırma imkanı sunan Zapret yönetim aracı. Türkiye için otomatik strateji bulan, manuel ve servis olarak çalıştırma imkanı sunan Zapret yönetim aracı. - alimali54/zapret-win-turkey github.com
KS KS E Ercannsn Başarılı Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 141 Çözümler 1 Beğeniler 37 Bugün 20:35 #41 alimali dedi: Uygulamayı açıp bir baktın mı hata falan gösteriyor mu? Genişletmek için tıkla... Hata göstertmiyor da fena şekilde 5060 Ti bilgisayarım yavaşlamaya başladı bilgisayaarın içinden eklentiyi nasıl silerim içine kadar işlemiştir şimdi bu nasıl sileceğim yoksa format mı atacağım. Artı 0 Eksi
alimali dedi: Uygulamayı açıp bir baktın mı hata falan gösteriyor mu? Genişletmek için tıkla... Hata göstertmiyor da fena şekilde 5060 Ti bilgisayarım yavaşlamaya başladı bilgisayaarın içinden eklentiyi nasıl silerim içine kadar işlemiştir şimdi bu nasıl sileceğim yoksa format mı atacağım.