yasntrk Başarılı Katılım 4 Nisan 2024 Mesajlar 132 Beğeniler 81 13 Mayıs 2025 #1 Merhaba, Arkadaşlar yakin zamanda internet servis saglayicimi degistirdim. Birdenbire Discord'a girebilmeye başladım ancak diger yasakli sitelere giremiyorum. DNS'im Cloudflare DNS'i olmasina ragmen giremiyorum. Sizce sebebi ne olabilir?
Merhaba, Arkadaşlar yakin zamanda internet servis saglayicimi degistirdim. Birdenbire Discord'a girebilmeye başladım ancak diger yasakli sitelere giremiyorum. DNS'im Cloudflare DNS'i olmasina ragmen giremiyorum. Sizce sebebi ne olabilir?
Milas Bilgin Açılış Hamlesi İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 4.293 Makaleler 11 Çözümler 54 Beğeniler 5.305 Yer Japonya, Fukuoka 13 Mayıs 2025 #2 Modem üzerinden aile profili ve güvenli internet ayarını kapatmayı dener misin? Artı 0 Eksi
KS KS yasntrk Başarılı Katılım 4 Nisan 2024 Mesajlar 132 Beğeniler 81 16 Haziran 2025 #3 Milas dedi: Modem üzerinden aile profili ve güvenli internet ayarını kapatmayı dener misin? Genişletmek için tıkla... Merhaba gec cevap icin özür dilerim. Aile profili ve güvenli internet kapalı. Sorunum hala devam ediyor. Discord VPN/DNS olmadan acilirken yasakli sitelere hala DNS ile giremiyorum. Cok garip. Artı 0 Eksi
Milas dedi: Modem üzerinden aile profili ve güvenli internet ayarını kapatmayı dener misin? Genişletmek için tıkla... Merhaba gec cevap icin özür dilerim. Aile profili ve güvenli internet kapalı. Sorunum hala devam ediyor. Discord VPN/DNS olmadan acilirken yasakli sitelere hala DNS ile giremiyorum. Cok garip.