Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Fidelio

Çalışkan
Merhabalar,

Dün akşam Recep Bey'in anlattığı programın kurulumunu yaptığımda olmuştu fakat bugün sabah PC'yi açtığımda Discord programı "Update Failed" olarak kalıyor ve güncelleme yapmıyor.

Sorunu yaşayan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Duzgun yaptigina emin misin? Bir de DNS degistirip dene.

1754213253956.webp
Arkadaşlar merhaba @Recep Baltaş hocanın videoda ki WireSock yöntemi ile yalnızca Discord'a değil, tüm yasaklı sitelere girebiliyorum. AllowedApps bölümüne Discord.exe ekledim, fakat dediğim gibi tüm yasaklı yerlere girebiliyorum. Fakat tüm internet trafiğimin VPN'li olmasını istemiyorum. Sizde de durum aynı mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
@Recep Baltaş Hocam videoda kullandığınız "https://www.whatismyip.com/" adlı siteyi kullandığımda, program aktif ve deaktif iken, IP adresim aynı çıkıyor. Fakat farklı sitelerden baktığımda ise durum öyle değil. WireSock aktif ettiğimde IP adresim başka, deaktif iken IP adresim başka çıkıyor. Videoda ki adımlardan eminim sizi de meşgul etmemek adına defalarca izledim videoyu. Fakat sorunu çözemedim hocam. Belki ağ ayarlarını sıfırlayıp, ethernet driver'ı yeniden yüklemek çözüm olur. Cevabınızı bekliyorum hocam

IP ardesine baktın mı? DNS değişimi olmuştur belki.

Olayın IP ile ilgisi yok sanırım, hiçbir arkadaşımda olmuyordu. Benim Wgcf'den register ettiğim wgcf-account.toml dosyasını gönderip onlarda sadece generate yapıp çözdük sorunu.

@Recep Baltaş Hocam videoda kullandığınız "https://www.whatismyip.com/" adlı siteyi kullandığımda, program aktif ve deaktif iken, IP adresim aynı çıkıyor. Fakat farklı sitelerden baktığımda ise durum öyle değil. WireSock aktif ettiğimde IP adresim başka, deaktif iken IP adresim başka çıkıyor. Videoda ki adımlardan eminim sizi de meşgul etmemek adına defalarca izledim videoyu. Fakat sorunu çözemedim hocam. Belki ağ ayarlarını sıfırlayıp, ethernet driver'ı yeniden yüklemek çözüm olur. Cevabınızı bekliyorum hocam
AllowedApps = Discord.exe
Eklediyseniz öyle bir sorun olmaması gerekiyor aslında.