Argo 44 Başarılı Katılım 24 Şubat 2025 Mesajlar 523 Çözümler 2 Beğeniler 306 Yer Callahan Industrial Bugün 02:49 #1 Discord'da aldığım profil efekti düzgün çalışmıyor. Sadece böyle renkli bir efekt geliyor. O okçu profili açınca gelmiyor. Normal mi? Yay adlı profil efektini almıştım. Son düzenleyen: Moderatör: Bugün 03:21
Discord'da aldığım profil efekti düzgün çalışmıyor. Sadece böyle renkli bir efekt geliyor. O okçu profili açınca gelmiyor. Normal mi? Yay adlı profil efektini almıştım.
Çözüm Ethem Efe Bugün 04:01 Argo dedi: Discord'da aldığım profil efekti düzgün çalışmıyor. Sadece böyle renkli bir efekt geliyor. O okçu profili açınca gelmiyor. Normal mi? Eki Görüntüle 264487 Yay adlı profil efektini almıştım. Eki Görüntüle 264489 Genişletmek için tıkla... Merhaba, Ayarlar > Erişilebilirlik > Azaltılmış Hareketlilik ayarını kapatın.
Argo dedi: Discord'da aldığım profil efekti düzgün çalışmıyor. Sadece böyle renkli bir efekt geliyor. O okçu profili açınca gelmiyor. Normal mi? Eki Görüntüle 264487 Yay adlı profil efektini almıştım. Eki Görüntüle 264489 Genişletmek için tıkla... Merhaba, Ayarlar > Erişilebilirlik > Azaltılmış Hareketlilik ayarını kapatın.
Ethem Efe 44 Üstün Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 5.345 Çözümler 10 Beğeniler 3.139 Yer KKTC | Gazimağusa Bugün 04:01 #2 Argo dedi: Discord'da aldığım profil efekti düzgün çalışmıyor. Sadece böyle renkli bir efekt geliyor. O okçu profili açınca gelmiyor. Normal mi? Eki Görüntüle 264487 Yay adlı profil efektini almıştım. Eki Görüntüle 264489 Genişletmek için tıkla... Merhaba, Ayarlar > Erişilebilirlik > Azaltılmış Hareketlilik ayarını kapatın. Artı 0 Eksi Çözüm
Argo dedi: Discord'da aldığım profil efekti düzgün çalışmıyor. Sadece böyle renkli bir efekt geliyor. O okçu profili açınca gelmiyor. Normal mi? Eki Görüntüle 264487 Yay adlı profil efektini almıştım. Eki Görüntüle 264489 Genişletmek için tıkla... Merhaba, Ayarlar > Erişilebilirlik > Azaltılmış Hareketlilik ayarını kapatın.
KS KS Argo 44 Başarılı Katılım 24 Şubat 2025 Mesajlar 523 Çözümler 2 Beğeniler 306 Yer Callahan Industrial 53 dakika önce #3 Ethem Efe dedi: Merhaba, Ayarlar > Erişilebilirlik > Azaltılmış Hareketlilik ayarını kapatın. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim sorunum çözüldü. Artı 0 Eksi
Ethem Efe dedi: Merhaba, Ayarlar > Erişilebilirlik > Azaltılmış Hareketlilik ayarını kapatın. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim sorunum çözüldü.