SadeceEfe Üstün Katılım 30 Aralık 2023 Mesajlar 1.193 Çözümler 2 Beğeniler 591 Yer Balıkesir 22 Kasım 2024 #1 Merhaba, ülkemizde kapandığından dolayı VPN ile girince 10 Euro gibi bir fiyat çekiyor. Ben kapanmadan önce devam ettiriyordum fakat iptal etmek zorunda kaldım. Geri nasıl devam ettirebilirim?
Merhaba, ülkemizde kapandığından dolayı VPN ile girince 10 Euro gibi bir fiyat çekiyor. Ben kapanmadan önce devam ettiriyordum fakat iptal etmek zorunda kaldım. Geri nasıl devam ettirebilirim?
Que Yetkin Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 852 Makaleler 4 Çözümler 13 Beğeniler 513 Yer adana 22 Kasım 2024 #2 VPN yerine GoodbyeDPI kullanın sorun olmayacaktır.
Greatest Uzman Katılım 13 Kasım 2024 Mesajlar 625 Çözümler 1 Beğeniler 329 22 Kasım 2024 #3 GoodbyeDPI ile konum değiştirmeden alabilirsiniz ödeme aşamasını bilmiyorum fakat engelli olduğu için Discord ile bankan aralarında sorun yaşayabilir.
GoodbyeDPI ile konum değiştirmeden alabilirsiniz ödeme aşamasını bilmiyorum fakat engelli olduğu için Discord ile bankan aralarında sorun yaşayabilir.
KS KS SadeceEfe Üstün Katılım 30 Aralık 2023 Mesajlar 1.193 Çözümler 2 Beğeniler 591 Yer Balıkesir 22 Kasım 2024 #4 Que dedi: VPN yerine GoodbyeDPI kullanın sorun olmayacaktır. Genişletmek için tıkla... Hocam bende işe yaramıyor Türk Telekom olduğumdan dolayı her yolu denedim.
Que dedi: VPN yerine GoodbyeDPI kullanın sorun olmayacaktır. Genişletmek için tıkla... Hocam bende işe yaramıyor Türk Telekom olduğumdan dolayı her yolu denedim.
SF26 Üstün Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 7.683 Çözümler 14 Beğeniler 7.799 22 Kasım 2024 #5 SadeceEfe dedi: Hocam bende işe yaramıyor Türk Telekom olduğumdan dolayı her yolu denedim. Genişletmek için tıkla... GoodbyeDPI açarken -5 yerine -6 dene, muhtemelen çalışır.
SadeceEfe dedi: Hocam bende işe yaramıyor Türk Telekom olduğumdan dolayı her yolu denedim. Genişletmek için tıkla... GoodbyeDPI açarken -5 yerine -6 dene, muhtemelen çalışır.
Que Yetkin Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 852 Makaleler 4 Çözümler 13 Beğeniler 513 Yer adana 22 Kasım 2024 #6 SadeceEfe dedi: Hocam bende işe yaramıyor Türk Telekom olduğumdan dolayı her yolu denedim. Genişletmek için tıkla... Türkiye için olan versiyonu denediniz mi? Bende de TurkTelekom var bende sorun yok.
SadeceEfe dedi: Hocam bende işe yaramıyor Türk Telekom olduğumdan dolayı her yolu denedim. Genişletmek için tıkla... Türkiye için olan versiyonu denediniz mi? Bende de TurkTelekom var bende sorun yok.
KS KS SadeceEfe Üstün Katılım 30 Aralık 2023 Mesajlar 1.193 Çözümler 2 Beğeniler 591 Yer Balıkesir 22 Kasım 2024 #7 SF26 dedi: GoodbyeDPI açarken -5 yerine -6 dene, muhtemelen çalışır. Genişletmek için tıkla... Deneyeyim hocam fakat işe yarayacağını sanmıyorum. Que dedi: Türkiye için olan versiyonu denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Yok hocam galiba. SF26 dedi: GoodbyeDPI açarken -5 yerine -6 dene, muhtemelen çalışır. Genişletmek için tıkla... Olmadı hocam Türk Telekom fiber kullanıyorum o yüzden büyük ihtimal. Son düzenleme: 22 Kasım 2024
SF26 dedi: GoodbyeDPI açarken -5 yerine -6 dene, muhtemelen çalışır. Genişletmek için tıkla... Deneyeyim hocam fakat işe yarayacağını sanmıyorum. Que dedi: Türkiye için olan versiyonu denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Yok hocam galiba. SF26 dedi: GoodbyeDPI açarken -5 yerine -6 dene, muhtemelen çalışır. Genişletmek için tıkla... Olmadı hocam Türk Telekom fiber kullanıyorum o yüzden büyük ihtimal.
Que Yetkin Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 852 Makaleler 4 Çözümler 13 Beğeniler 513 Yer adana 22 Kasım 2024 #8 SadeceEfe dedi: Deneyeyim hocam fakat işe yarayacağını sanmıyorum. Yok hocam galiba. Olmadı hocam Türk Telekom fiber kullanıyorum o yüzden büyük ihtimal. Genişletmek için tıkla... Halen mi çalışamamakta? Discord'a tarayıcıdan girip dener misiniz?
SadeceEfe dedi: Deneyeyim hocam fakat işe yarayacağını sanmıyorum. Yok hocam galiba. Olmadı hocam Türk Telekom fiber kullanıyorum o yüzden büyük ihtimal. Genişletmek için tıkla... Halen mi çalışamamakta? Discord'a tarayıcıdan girip dener misiniz?
KS KS SadeceEfe Üstün Katılım 30 Aralık 2023 Mesajlar 1.193 Çözümler 2 Beğeniler 591 Yer Balıkesir 23 Kasım 2024 #9 Que dedi: Halen mi çalışamamakta? Discord'a tarayıcıdan girip dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam webten VPN ile girince yan hesabıma 105 TL ama ana hesabımda 10 euro. @SF26 24 @Que arkadaşım hesabıma girip öyle aldım yardımınız için teşekkürler yine de. Son düzenleme: 23 Kasım 2024
Que dedi: Halen mi çalışamamakta? Discord'a tarayıcıdan girip dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam webten VPN ile girince yan hesabıma 105 TL ama ana hesabımda 10 euro. @SF26 24 @Que arkadaşım hesabıma girip öyle aldım yardımınız için teşekkürler yine de.