Merhaba bugün bir Nitro hediyesi aldım ama hem kredi var diyor hem de 24 Temmuz'da ödenecektir diyor anlamadım şimdi iptal edersemmi bu gifti kullanabileyeceğim yoksa Nitro aktifkendemi kullanılıyor.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-06-27 214149.webp
    Ekran görüntüsü 2024-06-27 214149.webp
    8 KB · Görüntüleme: 98
  • Ekran görüntüsü 2024-06-27 214204.webp
    Ekran görüntüsü 2024-06-27 214204.webp
    2,2 KB · Görüntüleme: 94
Hediyeyi aldıysanız şu an hesabınızda Nitro kredisi tanımlı, 24 Temmuz'da bitecek ve Nitro'ya devam etmek için ödeme yapmanız gerekecek.

Son düzenleme:
Şu an hesabınızda Nitro kredisi tanımlı, 24 Temmuz'da bitecek ve Nitro'ya devam etmek için ödeme yapmanız gerekecek.

Hocam ben nitromu her ay ödeyen birisiyim giftide bugün aldım şimdi asıl merak ettiğim soru bunu iptal edersem gift devammı edecek yoksa nitrom aktifken 24 Temmuz'da 105 TL olarakmı ödicem.

Hocam ben Nitro'mu her ay ödeyen birisiyim, giftide bugün aldım. Şimdi asıl merak ettiğim soru bunu iptal edersem gift devam mı edecek yoksa Nitro'm aktifken 24 Temmuz'da 105 TL olarak mı ödeyeceğim?
İptal edince Nitro'yu değil otomatik ödemeyi iptal ediyor.
Eğer şu an hediyeyi aldıysanız ve kullanımdaysa, iptal etmezseniz 24 Temmuz'da normal fiyattan ödersiniz.

Son düzenleme:
Merhaba bugün bir Nitro hediyesi aldım ama hem kredi var diyor hem de 24 Temmuz'da ödenecektir diyor anlamadım şimdi iptal edersemmi bu gifti kullanabileyeceğim yoksa Nitro aktifkendemi kullanılıyor.

24 Temmuz'da otomatik olarak Gift'i kullanacak, ödeme almayacak. İptal ederseniz de tekrar 1 ay satın alıp sonra gifti kullanacak.

(Gift'i alırken Nitro'n varsa dediklerim geçerli.)