İyi Sosyaller, şimdi ben Discord'da pembiş bir rol hazırladım ve bu rolü onlara verdikten sonra çık gir attıklarında o rol gidiyor, rolün kalıcı olmasını sağlamak için ne yapmalıyım? Aynı zamanda onlar çık gir attıktan sonra üye rolünün de onlardan gitmesini istiyorum.
Anladığım kadarıyla bot ile bir rol oluşturdun değil mi? Normalde Discord'da oluşturduğun rol kendi kendine silinmez ve belirli bir süre sonra değişmez. Ayrıca bot ile oluşturduysan da bot sana mı ait yoksa var olan bir botu sunucunda mı kullanıyorsun?
Anladığım kadarıyla bot ile bir rol oluşturdun değil mi? Normalde Discord'da oluşturduğun rol kendi kendine silinmez ve belirli bir süre sonra değişmez. Ayrıca bot ile oluşturduysan da bot sana mı ait yoksa var olan bir botu sunucunda mı kullanıyorsun?
Öyle değil, kendim oluşturdum rolü, oluşturduğum rol silinmiyor zaten ben kullanıcıya rol veriyorum onlar çık gir attıklarında rolleri eski haline dönüyor yani o verdiğim pembiş rolleri geri gelmiyor, ben bunları otomatik vermesini istiyorum.
Erensibot veya mee6 gibi botları kullanarak üyelerin sunucuya girdiğinde vermesini istediği rolü ayarlayabilirsiniz. Youtube'da bir sürü rehber var onlar için.
Erensibot veya MEE6 gibi botları kullanarak üyelerin sunucuya girdiğinde vermesini istediği rolü ayarlayabilirsiniz. YouTube'da bir sürü rehber var onlar için.
Kullanıcılar sunuculardan çıktıkları zaman sahip oldukları roller gider otomatik verme olayı botlarla oluyor MEE6 bot ücretli hiç bakma bile onun yerine Dyno bot veya Erensibota bakabilirsin.
Kullanıcılar sunuculardan çıktıkları zaman sahip oldukları roller gider otomatik verme olayı botlarla oluyor MEE6 bot ücretli hiç bakma bile onun yerine Dyno bot veya Erensibota bakabilirsin.
İyi sosyaller, şimdi ben Discord'da pembiş bir rol hazırladım ve bu rolü onlara verdikten sonra çık gir attıklarında o rol gidiyor, rolün kalıcı olmasını sağlamak için ne yapmalıyım? Aynı zamanda onlar çık gir attıktan sonra üye rolünün de onlardan gitmesini istiyorum.