Bir süredir sıkça garip garip elemanlar tarafından DM alıyorum. Bir tane daha az önce aldım. Şöyle paylaşayım;
1724027242847.webp

Ha, hesabım bulunamaz demiyorum ama, sürekli beni mi bulur arkadaş? Yılda bir iki kez olur tamam anlarım. Ama raddeyi aştı artık yani. Vehatta geçtiğimiz aylarda bunun gibisi yüzünden Steam hesabım gidiyordu. Konusu vardır forumda.

İşin garibi ise karşılaştığım elemanların hepsi beni garip garip, alakasız TruckersMP VTC'lerinin sunucularından bulmuş. Bu, R440 Club ismindeki sunucudan bulmuş mesela beni. 1, 2 olsa hadi neyse de 5'i aştı bu karşılaştıklarım bunlar. Size de oluyor mu? Bu gibilerden korunma yöntemi var mıdır? (Hani belki hesabım izin verdiğim bir bot yüzünden falan bir arayüze falan düşmüştür, bilemiyorum.)

Bir de bu yöntem yeni mi çıktı acaba? Nasıl dolandırıyor olabilir ki böyle? Sanatçıyım deyip parayı aldıktan sonra internetten çizim fotosu falan mı gönderiyor acaba?

Ortak sunuculardan buluyorlar bot hesaplar mesaj kutusuna istek atıyorlar zaten kabul etmek zorunda veya cevap vermek zorunda değilsin sil geç.