Discord'un karanlık yüzü ortaya çıktı!

Yıllardır olan bir şey maalesef. Bunlardan dışarıda da var. Ancak bu kişiler yüzünden nasıl dışarı çıkmak yasaklanmıyorsa bu gibi birkaç kişiden ötürü Discord da yasaklanmamalıdır. Ancak Discord, bu kişilerin bilgilerini yetkililere vermediği sürece Discord'a yapılan her türlü yaptırımı destekliyorum.

Kamuoyu denilen şey 70 yaşındaki tv izleyenlerse onların zaten hiçbir şeyden haberleri yok. Az buçuk internette haber okuyanın haberi vardı zaten, bilip bilmezden gelen çok o başka.
Sonuç olarak kamuoyu su an oluştu.

Eger önce bir talep olur, sonrasında da olumsuz bir cevap alınırsa o zaman uygulanacak yaptırıma ben tamam derim. Direkt olarak bir yasaklama olursa olayi çözmez.

Bunlar hayatında sözlü tartışmaya bile girmemiş korkak insanlar. BGY ve benzeri gruplar bu tarz insanlarla dolu, sanaldan ana bacı söverler gerçekte karşılaşmamak için sokağa bile çıkmazlar.

VPN'leri hazırlayın uzun bir yasak yolculuğuna çıkıyoruz. Bence denetlenmesi çok iyi olmuş fakat Discord'un yasaklanacak olması beni üzüyor.

Ancak bu kişiler yüzünden nasıl dışarı çıkmak yasaklanmıyorsa bu gibi birkaç kişiden ötürü Discord da yasaklanmamalıdır.
Altına imzamı atarım. Mesela bu olaylar olduğunda Ekşi'de bununla alakalı birçok başlık gündeme geldi. İnsanlar "Discord yasaklansın." diyor ama millet şunu kaçırıyor: Discord'taki her kullanıcı kopuk tiplerden oluşmuyor ki. Ona bakacak olursan sokağa çıkma yasağı da getirilmeli. Katiller var, tacizciler var falan. Ben bu kafa yapısına katılmıyorum. Zaten bu tarz olaylarda yasakçı kitle hep çıkageliyor. Hukuk denen organizma, bu kişilerin yakalanması için çalışma başlatıp layığıyla yerine getirirse iş tamam olur. Ama benim gözümde 3. hatta 4. dünya ülkesi olan bir ülkenin böyle şeyler yapacağını hiiiç zannetmiyorum.
fakat Discord'un yasaklanacak olması beni üzüyor.
Hayır. Böyle bir şey olmayacak. Nereden inandınız buna?

Roblox'u bile yasaklayan ülkeden ne beklersin ki. Gerekli kişileri tutuklamayı mı?

Bu olaylar yıllardır var, hatta bu olaylar sadece buzdağının görünen kısmı diyebilirim. Bu videoyu Discord'u yasaklatmak için, halkı manipüle etmek için kurdukları bir oyun.

Aslinda bu sanal ceteler senelerdir var, Deha'nin kurdugu Atattv sunucusu ve oncesine kadar dayaniyor. Ilginc sekilde CharmQuell bunlari patlatincaya kadar cok fazla gundeme gelmediler. Su an en alakasiz seyleri bile adi cikmis oldugu icin Deha'ya yikiyorlar, orasi ayri konu.

X'te gordugum Telegram uzerindeki mide bulandirici kedi iskence videolarindan sonra Telegram da DC kadar buyuk bir tehlike barindiriyor bence. Discord birkac senedir hukumetlerle veri paylasiyor zaten, darisi Telegram'a diyelim. Bu orman evlatlarini bulmak lazim.

Discord, büyük olaylar haricinde hükümete veri vermiyor bilginiz olsun.

Discord, büyük olaylar haricinde hükümete veri vermiyor bilginiz olsun.
Büyük olaylardan kasıtım, uluslararası bir konu olur ozaman veri verirler ama, Türkiye'de yaşanan bir çalıntı kredi kartı işleri için veri vermiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…