dark_1234

Deneyimli
Merhaba, C: diskimde 37 GB boş alan var. Oyun diskim olan D diskimde de 15.6 GB yer var. Mavi ekran bir sorun olur mu? D: diskindeki oyunlarda FPS düşmesi olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows'un kurulu olduğu diskte, disk kapasitesinin minimum %10'u kadar boş alan bırakırsanız iyi olur. Ben genelde böyle kullanıyorum ve bir sorun yaşamıyorum.

İkinci diski genelde sonuna kadar doldururdum, bir problem yaşamazdım. Windows'un kurulu olduğu diske dikkat edin yeterli. FPS düşmesi olmaz.

Merhaba C: diskimde 37 GB boş alan var. Oyun diskim olan D diskimde de 15.6 GB yer var. Mavi ekran bir sorun olur mu? D: diskindeki oyunlarda FPS düşmesi olur mu?
Alanlar az da olsa yeterli görünüyor. Yine de biraz yer açmaya çalışın.

Dilerseniz bu yazdığım temizleme aracını deneyin ancak kurulmuş güncellemeleri bir daha kaldıramazsınız.

Windows'un kurulu olduğu diskte, disk kapasitesinin minimum %10'u kadar boş alan bırakırsanız iyi olur. Ben genelde böyle kullanıyorum ve bir sorun yaşamıyorum.

İkinci diski genelde sonuna kadar doldururdum, bir problem yaşamazdım. Windows'un kurulu olduğu diske dikkat edin yeterli. FPS düşmesi olmaz.

37GB boş kötü mü?

Mavi bar kırmızı değilse çok sorun olmaz.

1778767874974.webp