Merhaba, diş hastanesine gittiğimde doktorumdan dişlerimi yıkamasını istedim fakat dişlerimin renginin normal olduğunu, aslında siyahilerin bile gözüktüğü gibi dişlerinin beyaz olmadığını söyledi. Fakat benim dişlerim gerçekten sarı ve kötü gözüküyor. Sizce ne yapmalıyım? Dedikleri doğru mu? Ben o kadar beyaz olsun istemiyorum ama sarılıkların da biraz gitmesini istiyorum.
Detaylar
Kim cevapladı?Vadbav
Başarılı
Uğraşmak istememiştir ondan öyle demiştir.Merhaba, diş hastanesine gittiğimde doktorumdan dişlerimi yıkamasını istedim fakat dişlerimin renginin normal olduğunu, aslında siyahilerin bile gözüktüğü gibi dişlerinin beyaz olmadığını söyledi. Fakat benim dişlerim gerçekten sarı ve kötü gözüküyor. Sizce ne yapmalıyım? Dedikleri doğru mu? Ben o kadar beyaz olsun istemiyorum ama sarılıkların da biraz gitmesini istiyorum.
- Makaleler
- 10
Diş zaten beyaz değildir, diş hekiminiz haklı. Dişin mine tabakası köklere doğru incelir ve dentin tabakası gözükür. Bu yüzden uçtan köklere doğru sararır, olması gereken budur. İnternette gördükleriniz diş yapıları genelde zirkonyum kaplı olan dişler.
Diş taşlarımı temizledi hocam ama yıkama yapmadı. Polisaj ne oluyor acabaFarklı bir doktora gidip diş taşlarınızı temizlemesini ve polisaj işlemini yapmasını rica edin.
Diş taşı temizliği sonrasında uygulanan özel macun. Dönen fırçalarla mine yüzeyini pürüzsüzleştirme ve parlatmaya yarar. Yaptıracaksanız çilek ya da böğürtlen aromalı yaptırın, tadı çok güzel.Diş taşlarımı temizledi hocam ama yıkama yapmadı. Polisaj ne oluyor acaba
Hocam, bunu devlet hastanesi yapmaz sanırım, özel gitmem gerekir değil miDiş taşı temizliği sonrasında uygulanan özel macun. Dönen fırçalarla mine yüzeyini pürüzsüzleştirme ve parlatmaya yarar. Yaptıracaksanız çilek ya da böğürtlen aromalı yaptırın, tadı çok güzel.![]()
Ata Tuğkan
Uzman
Dişin rengi hafif sarımtıraktır zaten. O sosyal medyada gördüğünüz bembeyaz inci gibi dişler kaplama.Diş taşlarımı temizledi hocam ama yıkama yapmadı. Polisaj ne oluyor acaba
Polisaj, taş temizliğinden sonra yeniden taş oluşmasını önlemek/geciktirmek için yapılıyor. Benim gittiğim devlet hastanesi yapmıştı, hepsi yapıyor mu bilmiyorum.
Diş sağlığı için hiç devlet hastanesine gitmedim, maalesef pek bir bilgim yok. Rica edersen yaparlar diye düşünüyorum.Hocam, bunu devlet hastanesi yapmaz sanırım, özel gitmem gerekir değil mi
Sık sık dişlerini temizleten ve beyazlatan birisi olarak söylüyorum: Yaptırma.
Doğru, bir süre gerçekten bembeyaz dişlerin oluyor ama daha sonra ne kadar dikkatli fırçalarsan fırçala, diş kendi normal rengine dönüyor. Bu bir kusur değil, dişin yapısından kaynaklanıyor.
Ben beyazlatma işlemini bıraktım çünkü yapılan işlemler dişe çok ciddi zarar veriyor. Özellikle düzenli yaptıranlar için hiç uygun bir işlem değil.
Doğru, bir süre gerçekten bembeyaz dişlerin oluyor ama daha sonra ne kadar dikkatli fırçalarsan fırçala, diş kendi normal rengine dönüyor. Bu bir kusur değil, dişin yapısından kaynaklanıyor.
Ben beyazlatma işlemini bıraktım çünkü yapılan işlemler dişe çok ciddi zarar veriyor. Özellikle düzenli yaptıranlar için hiç uygun bir işlem değil.
Yeni konular
-
Mail erişimi kaybedilen Roblox hesabı nasıl kurtarılır?
- Alessandro Del Piero
-
-
OEM sistemden yeni kasaya geçiş sırasında nelere dikkat edilmeli?
- Cokonatnat
-
-
-
-
-
-