Display port kablosu akıcılığı etkiler mi?

TinerciYasin

Başarılı
Makaleler
1
Arkadaşlar merhaba, benim sorunum şu. Laptopu monitöre bağlı kullanıyorum ve laptopla sadece HDMI çıkışı olduğundan 1080p 120 Hz görüntü alıyorum. Sanki 120 Hz değilmiş gibi hissediyorum. Bu HDMİ ile alakası olabilir mi? HDMI to DP dönüştürücü almayı düşünüyorum. Monitörde DP girişi var ama laptopta yok. DP akıcılığı etkiler mi? Kısacası daha akıcı bir görüntü sağlar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
DisplayPort'un bant genişliği daha fazla fakat 1080p 120Hz fazla bant genişliği istemiyor. Fark edeceğini sanmıyorum. Dönüşütürücü olsa bile HDMI'ın bant genişliğine takılacağız.

Normalde laptop HDMI sürümü HDMI 1.4 yani 1080p de 144Hz alabilirim ama 120 alıyorum. Şimdi ben bu HDMI to DP kablosunu alsam akıcı bir 144 Hz deneyimi yaşar mıyım ve monitörüm 165Hz destekliyor, 165 alabilir miyim?

Normalde laptop HDMI sürümü HDMI 1.4 yani 1080p de 144Hz alabilirim ama 120 alıyorum. Şimdi ben bu HDMI to DP kablosunu alsam akıcı bir 144 Hz deneyimi yaşar mıyım ve monitörüm 165Hz destekliyor, 165 alabilir miyim?
Dönüşütürücü olsa bile HDMI'ın bant genişliğine takılacağız. Bu yüzden HDMI ne kadar verebilirse o kadar veri geçebilecek.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt