DisplayPort no signal hatası

insan dikiyorum

Çalışkan
Merhaba. Dün gece yeni bilgisayar aldım. Aldıktan sonra monitöre DisplayPort'la bağladım ve çalıştırabildim. Bugün BIOS'u güncelledikten sonra bilgisayar yeniden başladığında DisplayPort no signal hatası alıyorum. Ne BIOS'a girebiliyorum ne de başka bir şey yapabiliyorum. Sorunun neden olduğunu anlamış değilim. Yardımcı olabilirseniz sevinirim, teşekkürler. Ekran kartının tek fanı da anakart da dönmüyor ilginç bir şekilde ve bilgisyarın güç tuşu yanıp yanıp sönüyor, bu olaydan sonra monitörün menüsünede arkadaki tuşundan giriş yapamamaya başladım. BIOS pilini takıp çıkarmayı denedim maalesef işe yaramadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
BIOS Flashback yok. Muhtemelen brick oldu. Dilerseniz yine iGPU ile görüntü almayı deneyin ama olmazsa servise gidecek.

BIOS Flashback yok. Muhtemelen brick oldu. Dilerseniz yine iGPU ile görüntü almayı deneyin ama olmazsa servise gidecek.

Maalesf hocam işlemcim Ryzen 5 7500F modeli, vatandan almıştımç sistemide yarın en yakın şubesinde oradanb da teknik servise gidecek dediğiniz gibi ama yine de teşekkür ederim. Büyük ihtimal BIOS yazacaklar anakartın üstüne.

Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt