K kaanbey Uzman Katılım 18 Mayıs 2025 Mesajlar 102 Beğeniler 24 4 Ocak 2026 #11 creazy dedi: Nasıl yani hocam? Anlamadım. Biraz daha açıklayıcı konuşur musunuz? Teşekkürler, saygılar. Genişletmek için tıkla... Ülkedeki bazı insanlar suçlu olan tarafı savunuyor bunu kast ediyorum sorunlu bir davranış.
creazy dedi: Nasıl yani hocam? Anlamadım. Biraz daha açıklayıcı konuşur musunuz? Teşekkürler, saygılar. Genişletmek için tıkla... Ülkedeki bazı insanlar suçlu olan tarafı savunuyor bunu kast ediyorum sorunlu bir davranış.
KS KS creazy Başarılı Katılım 13 Şubat 2025 Mesajlar 1.204 Çözümler 2 Beğeniler 979 4 Ocak 2026 #12 kaanbey dedi: Ülkedeki bazı insanlar suçlu olan tarafı savunuyor bunu kast ediyorum sorunlu bir davranış. Genişletmek için tıkla... Olayın komik tarafı bunun gibi kadınlar erkeklere faili savunuyorsunuz, diyor. Kendileri faili savunuyor. .
kaanbey dedi: Ülkedeki bazı insanlar suçlu olan tarafı savunuyor bunu kast ediyorum sorunlu bir davranış. Genişletmek için tıkla... Olayın komik tarafı bunun gibi kadınlar erkeklere faili savunuyorsunuz, diyor. Kendileri faili savunuyor. .
K kaanbey Uzman Katılım 18 Mayıs 2025 Mesajlar 102 Beğeniler 24 4 Ocak 2026 #13 creazy dedi: Olayın komik tarafı bunun gibi kadınlar erkeklere faili savunuyorsunuz, diyor. Kendileri faili savunuyor. . Genişletmek için tıkla... Aynen öyle maalesef. Aslında bir cümlem var da burada söylersem benim için Silivri soğuk olur.
creazy dedi: Olayın komik tarafı bunun gibi kadınlar erkeklere faili savunuyorsunuz, diyor. Kendileri faili savunuyor. . Genişletmek için tıkla... Aynen öyle maalesef. Aslında bir cümlem var da burada söylersem benim için Silivri soğuk olur.
KökBilgi Uzman Katılım 10 Mart 2025 Mesajlar 697 Beğeniler 746 4 Ocak 2026 #14 creazy dedi: Kız arkadaşım, bunları dedi. Cidden ilginç. Eki Görüntüle 215758 Eki Görüntüle 215759 Genişletmek için tıkla... Arkadaşının muhakeme yeteneği düşük, her ne kadar öldürülen pedofili de olsa bu durum öldüren tarafı haklı çıkarmaz. Taraf tutmamayı bilmesi gerek.
creazy dedi: Kız arkadaşım, bunları dedi. Cidden ilginç. Eki Görüntüle 215758 Eki Görüntüle 215759 Genişletmek için tıkla... Arkadaşının muhakeme yeteneği düşük, her ne kadar öldürülen pedofili de olsa bu durum öldüren tarafı haklı çıkarmaz. Taraf tutmamayı bilmesi gerek.