Diyarbakır'da teröristlerden Burger King'e ve Starbucks'a tekbirli saldırı!

Şu paçavra arap bayrağı mı artık tevhid bayrağı mı artık neyse o bayrağı görünce miğdem bulanıyor. Bunların sayesinde bazı insanlar islamdan nefret etmeye başlamıştır bile işin komik tarafı olay çıkıyor polis müdahale bile etmiyor.

Polisin agzindan salyalar sacarak tekbir diye bogurenlere mudahele ettigi ne zaman gorulmus?

Bin defa diyorum, bana 'Starbucks İsrail'i destekliyormuş' bunu kanıtlayan bir şey atın. Ama kanıt diye sunduğunuz şeye benim de argümanım var. Siz yeter ki atın.

Bin defa diyorum, bana 'Starbucks İsrail'i destekliyormuş' bunu kanıtlayan bir şey atın. Ama kanıt diye sunduğunuz şeye benim de argümanım var. Siz yeter ki atın.
Birileri söylediği zaman koşulsuz şartsız doğru olarak kabul ediyorlar.

Normalce gelip içmeyin falan dese anlardımda bune böyle oğlum? Resmen terör bu. Bunlar Müslüman falan değil bunlar düpedüz taliban / el kaide falan.

Profilindeki isr*il bayrağıda paçavra unutma benim de onu görünce midem bulanıyor.

Son düzenleme:
Isid icin bir grup ofkeli genc diyen zihniyetle ayni zihniyet bunlara musaade eden. cenk cihad sehadet diye bogurenlere dokunmayan polise de yaziklar olsun.

İfadeler: 995
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…