Dizi önerisi

Stormweaver

Uzman
Yer
Ankara
Daha yeni beşinci kez Breaking Bad bitirdim, şu an büyük bir boşluğa düştüm. Güzel bir dizi önerisi bekliyorum.

İzlediklerim:
  • Dexter
  • Dexter New blood.
  • Dexter original sin.
  • Dexter: Resurrection.
  • Better Call Saul (aslında tekrar başlayacaktım ama ilk 2-3 sezonu biraz yavaş geçiyor o yüzden şu an izlemeyeceğim)
  • Prison Break.
  • The Walking Dead.
  • The boys.

Aslında tekrar Dexter'a başlamayı düşündüm; geçen yaz tüm seriyi bitirmiştim. Ama malum, uzun soluklu bir dizi olduğu için okullar kapanmadan başlamak istemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

HIMYM, Modern Family ve Friends uzun olsa da cok keyifli dizilerdir. Size en uygun olanindan baslayabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ozark, Archive 81, Black Mirror ve The 100'ü seveveceğinizi düşünüyorum. Fakat aynı diziyi sıkılmadan beş kez izleyebildiğinize göre odak süreniz hala yerinde, House of Cards eklenebilir.

HIMYM, Modern Family ve Friends uzun olsa da cok keyifli dizilerdir. Size en uygun olanindan baslayabilirsiniz.
Reacher başlayabilirsiniz.
Ozark, Archive 81, Black Mirror ve The 100'ü seveveceğinizi düşünüyorum.
Teşekkür ederim hocalarım bakacağım.
@desire doue Black Mirror izledim, biraz tuhaf buldum. Her bölüm farklı bir olayı anlatıyor ama Ozark’ı çok merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…