Dizüstü bilgisayar alırken nelere dikkat etmeli ve dizüstü bilgisayar önerisi

Bütçe
6000-8000

Charles Smith

Üstün
Makaleler
3
Dizüstü bilgisayar alırken nelere dikkat edilmeli?

6000 lira civarına en fazla 8000 liraya ikinci elden bilgisayar önerir misiniz? Dizüstü. Hafif oyunları oynatacak, film dizi izletecek, kozmetik düzgün olacak. Mümkünse hafif olacak. Küçük olacak. İlan Ankara'da olursa iyi olur.

Bataryası iyi olmalı.
Depolama alanı çok olmalı.

Asıl olarak ders için kullanılacak. Onun yanında film dizi izlenir.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu fiyata dediğiniz kriterlerde bir ürün yok.

Artı -1 Eksi

Dediğiniz kriterlerde bazı Sony Vaio modelleri var. Diğer laptop markalarını bilmem ama hafif oyundan kastınız nedir? Half-Life 1 gibi mi? Ayrıca destek önemliyse Sony Vaio'lar artık üretilmiyor.

Half-Life 1 gibi mi?

Evet.

GTA 4 ve 5 dusuk ayarlarda olursa guzel. Olmazsa cani sagolsun.
Valorant
Metin 2
Stardew Valley
En azindan 1.12 Minecraft.
Max Payne 2
Eski GTA'lar.

Dediğiniz kriterlerde bazı Sony Vaio modelleri var.

Hocam biraz baktim da gtx 950 laptop buldum 8 bine ancak batarysi sismis. Yok diyebiliriz yani bataryaya.
i5 10. nesil buldum ama batarya bitik olabilir.
i7 4. nesil var.
i3 10. nesil var. Tabii ki ekran kartsiz bunlar.

Depolama alani, oyun oynama, tasarim, kozmetik, agirlik ve boyut kriterleri opsiyonel hocam. Ders calistirsin, film dizi izletsin, bataryasi yeterli olsun yeter.

Ikisi arasinda ne kadar fark olur?

GTA Serisini oynatir mi? Stardew, Fall Guys, ETS 2, Max Payne 2 gibi oyunlari oynatir mi? Sadece Fall Guys, ETS ve GTA V zorlar gibi geldi bana.

Ikinci elde Ankara ilanlari baz alindiginda daha iyisi bulunur mu?

Bataryalari ne kadar goturur ve normal kullanimda kac yil dayanirlar?

Butceyi 10K'ya cikarma sansiniz var mi? Sifir laptop olarak R5 5500U ya da yeni nesil ve daha iyi pil omru isterseniz R5 7250U bulabilmek mumkun.

Mumkun olabilir. Babama sorayim aksam gelince.

Butceyi 10K'ya cikarma sansiniz var mi? Sifir laptop olarak R5 5500U ya da yeni nesil ve daha iyi pil omru isterseniz R5 7250U bulabilmek mumkun.

Ikinci elde mi mumkun sifir mi?

Butceyi 10 bin olarak baz alabiliriz.

Son düzenleme:
Bunların oyun oynatacağını sanmam. İşlemci dahili ekran kartını kullanıyor. Bunlarda iyi oyun oynatmaz. En iyisi 2. el olacaktır hocam.
İşlemci bazlı oyunların bir çoğunu oynatır. Buna örnek olarak FM serisi, LoL, CS2(Low Graphics 1280x960),Valorant gibi.

İfadeler: 308
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…