pesimist34
Deneyimli
Dizüstü cihazlarına yönelik destek ve tavsiyeler için rozet gelebilir. Sosyal'in en aktif kategorilerinden birisi neticede.
Gereği nedir? Herkes kendi en çok takıldığı bölüme rozet istesin o zaman.
Kendim için istemedim ancak çok istiyorsanız siz de öneri konusu açabilirsiniz, eksi almak sizi bozmazsa. Sadece laptop değil, teknik destekte de yardımcı olmaya çalışıyorum.Gereği nedir? Herkes kendi en çok takıldığı bölüme rozet istesin o zaman.
Beni en doğru anlayan kişi olduğun için teşekkür ederim. Sanırım ben bazen fazla direkt yazdığım için kullandığım dil ofansif gözüküyor ve hızlı tepki çekiyor. Sen bu konuda benden daha başarılısın. Daha yumuşak ve açıklayıcı yazıyorsun.Var olan rozetlerin bile birçoğu henüz kimseye verilmedi, rozet işi şu anlık çok deneysel bir şey. Ayrıca, "Masaüstü bilgisayarlar" kategorisi için bile bir rozet yok iken "Dizüstü bilgisayarlar" için bir rozet getirilmesi mantıksız olur bence. Donanım üç aşağı beş yukarı aynı zaten, ya ikisine de getirilmesin, ya da yalnızca birine getirilsin diye düşünüyorum. Birine getirilecek ise, bunun "Masaüstü bilgisayar" kategorisi olmasının daha mantıklı olacağını düşünüyorum zira, "Dizüstü bilgisayarlar" kategorisine nazaran çok daha aktif ve fazla konunun/mesajın olduğu bir kategori. @Elma ısıran'ın dediği gibi, herkes kendi aktif olduğu kategoride rozet istese, forumda herkes orgeneral gibi gezer. Ne kadar az, o kadar iyi. Ayarını kaçırmamak lazım diye düşünüyorum.
Anladım ancak yine başta bahsettiğim gibi, kendim için istediğim bir şey değil. Kaldı ki 40 mesajla da rozet almam absürt olurdu zaten. Ben yardımı sadece tek kategoride değil, elimden geldiğimce bildiğim tüm Windows, BIOS, donanım, öneri, elektrik/elektronik ve teknik destek konularına yardım etmeye çalışıyorum.@Elma ısıran'ın dediği gibi, herkes kendi aktif olduğu kategoride rozet istese, forumda herkes orgeneral gibi gezer. Ne kadar az, o kadar iyi. Ayarını kaçırmamak lazım diye düşünüyorum.
Her görüşe açık olduğumdan olumsuz ifade bırakmadım. Bu kadar olumsuz geri bildirim alma sebebiniz dediğiniz gibi biraz ofansif ve aşırıcı Apple mesajlarınız. Anonim olarak mesaj atabilseydiniz bu kadar tepki almazdınız muhtemelen. Geçmişteki mesajlarınızın şuanki alakasız bir konuyla bağdaştırılabiliyor, iyi bir şey olmasa da bu durum mevcut.Beni en doğru anlayan kişi olduğun için teşekkür ederim. Sanırım ben bazen fazla direkt yazdığım için kullandığım dil ofansif gözüküyor ve hızlı tepki çekiyor. Sen bu konuda benden daha başarılısın. Daha yumuşak ve açıklayıcı yazıyorsun.
Teşekkür ederim. Maalesef bu durumu ben de çok hissediyorum. Yapacak bir şey yok.Her görüşe açık olduğumdan olumsuz ifade bırakmadım. Bu kadar olumsuz geri bildirim alma sebebiniz dediğiniz gibi biraz ofansif ve aşırıcı Apple mesajlarınız. Anonim olarak mesaj atabilseydiniz bu kadar tepki almazdınız muhtemelen. Geçmişteki mesajlarınızın şuanki alakasız bir konuyla bağdaştırılabiliyor, iyi bir şey olmasa da bu durum mevcut.
Anladım ancak yine başta bahsettiğim gibi, kendim için istediğim bir şey değil. Kaldı ki 40 mesajla da rozet almam absürt olurdu zaten. Ben yardımı sadece tek kategoride değil, elimden geldiğimce bildiğim tüm Windows, BIOS, donanım, öneri, elektrik/elektronik ve teknik destek konularına yardım etmeye çalışıyorum.