Çözüldü Dizüstünde 24 bit ses çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

OggY

Başarılı
Herkese selam. Laptopumda daha önceden 24 bit ses kullanıyordum fakat bir gün baktım kendi kendine 16 bit olmuş ve artık 24 bit ses çalışmıyor. Bunu nasıl çözebilirim?

Çözüm
Selam, dediğinizi çok kez yaptım fakat o da çalışmadı. Deneye yanıla Realtek'in kendi driverını kurdum. O kurarken eski yazılımı kaldırdı ve kendisi yeni yükledi. Şimdi düzeldi. Teşekkür ederim yine de yardımınız için.

Evet denedim fakat bir işe yaramadı.
Aygıt yöneticisinden sürücüye dair güncelleme var mı diye bi' kontrol edelim. Eğer güncelleme yoksa sürücüyü direkt kaldırın. Ardından bilgisayarı yeniden başlatın. Windows, otomatik yükleyecektir. Bi' bakalım düzelecek mi.
(Bu arada 16 bit de aslında yeterli diye düşünüyorum)

Selam, dediğinizi çok kez yaptım fakat o da çalışmadı. Deneye yanıla Realtek'in kendi driverını kurdum. O kurarken eski yazılımı kaldırdı ve kendisi yeni yükledi. Şimdi düzeldi. Teşekkür ederim yine de yardımınız için.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…