Isaacc Çalışkan Katılım 28 Mayıs 2025 Mesajlar 17 Beğeniler 6 20 Ağustos 2025 #1 OPENAL32.DLL ındırıcem güvenilir midir? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Ağustos 2025
Quezzy Bilgin Gelişen Oyun Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 5.118 Makaleler 62 Çözümler 104 Beğeniler 5.010 Yer Hogwarts Cadılık ve Büyücülük Okulu 20 Ağustos 2025 #2 Önceden eksik DLL dosyalarını hep buradan yüklerdim. Şimdilerde de burayı kullanmaya devam ediyorum. Hiçbir sorunla karşılaşmadım şu ana kadar. Güvenebilirsiniz siteye.
Önceden eksik DLL dosyalarını hep buradan yüklerdim. Şimdilerde de burayı kullanmaya devam ediyorum. Hiçbir sorunla karşılaşmadım şu ana kadar. Güvenebilirsiniz siteye.
SadeceZinzap Uzman Katılım 3 Ağustos 2024 Mesajlar 725 Çözümler 10 Beğeniler 740 Yer Kuzey Kore, Pyongyang 20 Ağustos 2025 #3 Hep kullandım güvenlidir eğer oyun dosyalarına atacaksanız.
DogancanYr Başarılı Katılım 18 Aralık 2024 Mesajlar 1.126 Çözümler 8 Beğeniler 468 20 Ağustos 2025 #4 Her DLL her şeye uymaz ki.
KS KS Isaacc Çalışkan Katılım 28 Mayıs 2025 Mesajlar 17 Beğeniler 6 20 Ağustos 2025 #5 SadeceZinzap dedi: Hep kullandım güvenlidir eğer oyun dosyalarına atacaksanız. Genişletmek için tıkla... Attım fakat bu sefer de bu hatayı verdı hiçbir şey anlamadım.
SadeceZinzap dedi: Hep kullandım güvenlidir eğer oyun dosyalarına atacaksanız. Genişletmek için tıkla... Attım fakat bu sefer de bu hatayı verdı hiçbir şey anlamadım.
SadeceZinzap Uzman Katılım 3 Ağustos 2024 Mesajlar 725 Çözümler 10 Beğeniler 740 Yer Kuzey Kore, Pyongyang 20 Ağustos 2025 #6 Isaacc dedi: Eki Görüntüle 175804 Attım fakat bu sefer de bu hatayı verdı hiçbir şey anlamadım. Genişletmek için tıkla... Microsoft Visual C++ Redistributable hepsinin bir arada olduğu paketi indirip kurmanız gerekiyor sanırsam.
Isaacc dedi: Eki Görüntüle 175804 Attım fakat bu sefer de bu hatayı verdı hiçbir şey anlamadım. Genişletmek için tıkla... Microsoft Visual C++ Redistributable hepsinin bir arada olduğu paketi indirip kurmanız gerekiyor sanırsam.
Hermione Jean Granger Üstün Güvenlik Duvarı İlk 1.000! Katılım 20 Aralık 2023 Mesajlar 3.131 Makaleler 6 Çözümler 22 Beğeniler 5.287 20 Ağustos 2025 #7 Sanırsam crack oyun. Doğru şekilde kurulum yaptınız mı?
DogancanYr Başarılı Katılım 18 Aralık 2024 Mesajlar 1.126 Çözümler 8 Beğeniler 468 20 Ağustos 2025 #8 Isaacc dedi: Eki Görüntüle 175804 Attım fakat bu sefer de bu hatayı verdı hiçbir şey anlamadım. Genişletmek için tıkla... Birçok DLL'in adı benzer. Uymaz. Ayrıca repack sitelerinden indir internetin iyi değilse.
Isaacc dedi: Eki Görüntüle 175804 Attım fakat bu sefer de bu hatayı verdı hiçbir şey anlamadım. Genişletmek için tıkla... Birçok DLL'in adı benzer. Uymaz. Ayrıca repack sitelerinden indir internetin iyi değilse.
KS KS Isaacc Çalışkan Katılım 28 Mayıs 2025 Mesajlar 17 Beğeniler 6 20 Ağustos 2025 #9 Hermione Jean Granger dedi: Sanırsam crack oyun. Doğru şekilde kurulum yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... aynen oyun crack kurulumu doğru fakat dıscorda'da aynı hataları yaşamışlar düzelttim bir şekilde. SadeceZinzap dedi: Microsoft Visual C++ redistributable hepsinin bir arada olduğu paketi indirip kurmanız gerekiyor sanırsam. Genişletmek için tıkla... Öneri için sağ olun hocam oldu şu an. DogancanYr dedi: Birçok DLL'in adı benzer. Uymaz. Ayrıca repack sitelerinden indir internetin iyi değilse. Genişletmek için tıkla... Öneri için sağ olun hocam hallettim internetim bayağı iyi.
Hermione Jean Granger dedi: Sanırsam crack oyun. Doğru şekilde kurulum yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... aynen oyun crack kurulumu doğru fakat dıscorda'da aynı hataları yaşamışlar düzelttim bir şekilde. SadeceZinzap dedi: Microsoft Visual C++ redistributable hepsinin bir arada olduğu paketi indirip kurmanız gerekiyor sanırsam. Genişletmek için tıkla... Öneri için sağ olun hocam oldu şu an. DogancanYr dedi: Birçok DLL'in adı benzer. Uymaz. Ayrıca repack sitelerinden indir internetin iyi değilse. Genişletmek için tıkla... Öneri için sağ olun hocam hallettim internetim bayağı iyi.
Hermione Jean Granger Üstün Güvenlik Duvarı İlk 1.000! Katılım 20 Aralık 2023 Mesajlar 3.131 Makaleler 6 Çözümler 22 Beğeniler 5.287 20 Ağustos 2025 #10 @Isaacc, başka arkadaşların da faydalanması için nasıl çözdüğünüzü anlatabilir misiniz?