Çözüldü DLSS 4 çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Şişman Adam

Kategori Yetkilisi
Hukuk Moderatörü
Makaleler
3
Yer
Ankara
Selamlar herkese,

Muhtemelen ben beceremedim arkadaşlar. Anladığım kadarıyla oyun ayarlarından değil NVIDIA App üzerinden etkinleştiriyoruz bu DLSS 4'ü.

Cyberpunk 2077 (Korsan) oyununda DLSS denemek istedim. Oyunu en son kaydettiğim yerdeyken, oyun içi DLSS ayarı kapalı hale getirip bütün grafikler en yüksek ve Ray Tracing açık bir şekilde ortalama 20-25 FPS alıyorum mesela. Oyun içi ayarlar bu şekilde iken, NVIDIA App üzerinden sürücü ayarlarına gelip DLSS Geçersiz Kılma ile ilgili ayarları şu şekilde yapıyorum:

Bu şekilde ayarlamama rağmen oyunda herhangi bir FPS artışı olmuyor. Mevzuyu ben mi yanlış anlıyorum acaba? DLSS 4'ü NVIDIA App üzerinden aktif edemiyor muyuz?

Belki Cyberpunk 2077 için oyun içi DLSS 4 ayarları gelmiştir, bilmiyorum. Ancak ben korsan oynadığım için DLSS 4'ü NVIDIA App üzerinden aktif etmek istemiştim.

Ekran kartı sürücüsünü de güncelledim, sadece NVIDIA App'i değil yani.

Çözüm
Korsan sürüm belki desteklenmiyor olabilir. Güncel sürümde CNN ile Transformer model arasında seçim yapılabiliyor. İncelemede belirttik.

Paylaştığım noktada seçim kısmını görebilirsiniz. Ayrıca korsan da güncellenebilir...

Ben temiz olduğunu söylemedim. Korsan zaten her zaman kullanıcının risk alarak yaptığı bir şeydir. İndirdikten sonra tarasın. Açıkçası bu kod içinde verdiğim dosyadan dolayı virüs kapacak birisi varsa da sorumluluk tamamen kendisine aittir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…