DLSS 4, RDR 2 ve STALKER 2’de Oldukça İyi Çalışıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Techolay
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 225
Makaleler
5

MxBenchmarkPC tarafından NVIDIA’nın yeni teknolojisinin gücünü gözler önüne seren yeni bir video yayınlandı. NVIDIA DLSS 4 Super Resolution için hazırlanan bu karşılaştırma videosu, Red Dead Redemption 2 gibi popüler oyunlarda yeni Transformer modelinin görüntü kalitesinde yaptığı iyileştirmeleri net şekilde gösteriyor. Cyberpunk 2077’de yeni Transformer modelinin görüntü kalitesindeki büyük iyileştirmelerini gösteren videonun yayınlanmasının ardından MxBenchmarkPC, Red…

Devamını Oku: DLSS 4, RDR 2 ve STALKER 2’de Oldukça İyi Çalışıyor
Kaynak: Techolay

Getirseler bile ben düzgün çalışacağını düşünmüyorum, oyunu büyük oranda bozacaktır. Zaten RDR2'nin normal hali bile 4K yapılmadığı sürece rezalet. Çamur görüntü sorunu var.
Rockstar iyi optimizasyon yapıyor diyoruz da gerçekten GTX 1650 ile 55-60 FPS'e hiçbir türlü çıkamıyorum.

Getirseler bile ben düzgün çalışacağını düşünmüyorum, oyunu büyük oranda bozacaktır. Zaten RDR2'nin normal hali bile 4K yapılmadığı sürece rezalet. Çamur görüntü sorunu var.
Ben de sizinle aynı fikirdeyim fakat AFMF teknolojisi RDR 2'de çok iyi çalışmıştı bende FSR 2'nin aksine. İlerleyen zamanlara doğru bu sorunun üstesinden gelirler diye düşünüyorum.

Ben de sizinle aynı fikirdeyim fakat AFMF teknolojisi RDR 2'de çok iyi çalışmıştı bende FSR 2'nin aksine. İlerleyen zamanlara doğru bu sorunun üstesinden gelirler diye düşünüyorum.
Şu bir mod çıkmıştı onu mu kastediyorsunuz? Onu ben de denemiştim ve oyunu alt üst etmişti, o şekilde oynayacağıma 40 FPS oynarım daha iyi açıkçası.

Şu bir mod çıkmıştı onu mu kastediyorsunuz? Onu ben de denemiştim ve oyunu alt üst etmişti, o şekilde oynayacağıma 40 FPS oynarım daha iyi açıkçası.
Mod değil hocam, AMD'nin kendi yazılımı Fluid Motion Frames. Bazı arkadaşlar kötü sonuç almış fakat bende oyunu iki kat daha akıcı hâle getirmişti görüntüyü bozmadan.

Hocam o nasıl oluyor? Hangi yazılım?
AMD Adrenaline Edition üzerinden açılan bir yazılım hocam, AMD'nin kendi özelliği yani NVIDIA FG gibi. AFMF 2 çıktı kısa süre önce. FPS'i artırmayı vadediyor fakat asıl işi oyunu akıcı hâle getirmek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…