O ogzhn 76 Üstün Sadakat Rozeti Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 491 Çözümler 6 Beğeniler 486 Dün 23:25 #21 %20'ye bile tamamim. Ozellikle spor oyunlari, oynadigim tum hikayeli oyunlari bununla deneyimlemek istiyorum.
%20'ye bile tamamim. Ozellikle spor oyunlari, oynadigim tum hikayeli oyunlari bununla deneyimlemek istiyorum.
mrzaknafein 18 Başarılı Katılım 10 Eylül 2024 Mesajlar 129 Beğeniler 72 58 dakika önce #22 christopher moltisanti dedi: paramla rezil olursam olurum, Genişletmek için tıkla... Bu ne alaka anlamadım.
christopher moltisanti dedi: paramla rezil olursam olurum, Genişletmek için tıkla... Bu ne alaka anlamadım.
Yakuza 71 Başarılı Katılım 23 Nisan 2026 Mesajlar 1.051 Çözümler 3 Beğeniler 969 52 dakika önce #23 CRT_User dedi: RTX 2070 Tensor Core'lu bir GPU, sadece Turing'de native F/P8 tensor Core desteği yok. Araştırmacının muhtemelen bulduğu, F/P8 ağırlıklı yolun Turing'de verimsizlik oluşturduğu ve DLL içinde Turing'e daha uygun F/P16 Kernel'lerinin de bulunduğu. Genişletmek için tıkla... Aynen istenirse yapılabilir diyor ama işte RTX 5000 serisi satılsın diye bilinçli olarak yapılmıyor. @Recep Baltaş
CRT_User dedi: RTX 2070 Tensor Core'lu bir GPU, sadece Turing'de native F/P8 tensor Core desteği yok. Araştırmacının muhtemelen bulduğu, F/P8 ağırlıklı yolun Turing'de verimsizlik oluşturduğu ve DLL içinde Turing'e daha uygun F/P16 Kernel'lerinin de bulunduğu. Genişletmek için tıkla... Aynen istenirse yapılabilir diyor ama işte RTX 5000 serisi satılsın diye bilinçli olarak yapılmıyor. @Recep Baltaş
KS KS christopher moltisanti 99 Bilgin Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 433 Çözümler 3 Beğeniler 345 Yer İzmir 51 dakika önce #24 mrzaknafein dedi: Bu ne alaka anlamadım. Genişletmek için tıkla... christopher moltisanti dedi: NVIDIA'nın size mimari teknolojisi diye sattığı şeyin yalan olması. Eğer paramla rezil olursam olurum, sana ne diyorsanız tabii sizin tercihiniz. Genişletmek için tıkla... Otomatik düzeltme biraz cümleyi yemiş ama az çok anlaşılıyor.
mrzaknafein dedi: Bu ne alaka anlamadım. Genişletmek için tıkla... christopher moltisanti dedi: NVIDIA'nın size mimari teknolojisi diye sattığı şeyin yalan olması. Eğer paramla rezil olursam olurum, sana ne diyorsanız tabii sizin tercihiniz. Genişletmek için tıkla... Otomatik düzeltme biraz cümleyi yemiş ama az çok anlaşılıyor.