DNS engelleyecek Router önerisi

mahmutbayat

Çalışkan
PS5 üzerinden kablolu bir şekilde eFootball 25 oynuyorum. Türkiye'de server olmadığından dolayı aşırı kasma ve gecikme yaşıyorum. Oyun Google sunucuları üzrinden oynandığından en yakın sunucu Almanya ve İtalya bölgelerinde bulunduğundan aşırı ping değerleri görüyorum. Bu yüzden Google sunucularını devre dışı bırakabilmem adına router ya da firewall gibi bir cihaz önerisi istiyorum. Altyapım 50 Mbps VDSL'dir. Wi-Fi çekim gücü benim için pek de önemli değil.

Xiaomi AX3000t alıp OpenWrt kurup ean portuna PPPoE bilgilerini girdikten sonra modemini köprü moduna alıp internetin dağıtımını ve yönetimini Xiaomi AX3000t üzerine alıp firewall ayarlarından engellemeyi yapıp o şekilde kullanabilirsin.

Peki bu Google sunucularını hepsini tek seferde engellememiz mümkün mü?

Ucuz yollu OpenWrt destekli bir router önerebilir misin? Wi-Fi çekim gücü iyi olmasına gerek yok. QoS özelliği iyi olan bir router lazım.

Ucuz yollu OpenWrt destekli bir router önerebilir misin? Wi-Fi çekim gücü iyi olmasına gerek yok. QoS özelliği iyi olan bir router lazım.

Hocam attığımdan ucuzunu alma aynı cihazı OpenWrt ile netapeed 75/10 Mbit internet ile kullanıyorum işlemci olarak filogic 820 platformunu kullanıyor ve işlemci yeni ayrıca OpenWrt desteği olarak çok iyi bir destek alan bir işlemci çünkü OpenWrt aynı işlemci ile kendi routerını satıyor ama attığımdan çok daha pahalı bende Xiaomi AX3000T'den şaşma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…