Doğru haber kaynağı için site önerisi

Stabil yaşam

Başarılı
Yer
Bükreş
Güvenilir olması. Doğru kaynak. Ve haber olduğu zaman hızlı bir şekilde yayınlansın. Hangi siteyi kullanmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Güvenilir olması. Doğru kaynak. Ve haber olduğu zaman hızlı bir şekilde yayınlansın. Hangi siteyi kullanmalıyım?

Hocam çok sık haber paylaşmıyorlar fakat kendileri bence Türkiye'deki en iyi haber kaynağı. Adamlar makaleleri, haberleri vb. çok severek ve içtenlikle yazıyor. Kendileri İstanbul'da stüdyoları olan bir medya/basın ekibi:

Bu da çok kaliteli:

Tek bir güvenilir ve doğru kaynaktan bahsedemeyiz. Özellikle ülkedeki siyasi atmosferi ve gazeteciliği düşündüğümüzde "doğruları" tek bir yerden öğrenmenin imkânı yok.

Ben gün içerisinde hem sağ cenahtan hem sol cenahtan birtakım gazeteleri takip ederim. Aynı haberi iki taraftan da okurum. Ayrıca köşe yazılarından da ilgimi çekenleri okurum. Kendimce belirlediğim ortalama 5-6 kaynağa bakarım, bir miktar da Twitter'dan gündemi takip ediyorum sahte bir hesap ile. Benim çözümüm böyle, sana da tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…