Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.
Hacettepe Üniversitesi Psikoloji Bölümü'nde yaş ayrımcılığı ve kültür üzerine yaptığım yüksek lisans tezim için erkek üniversite öğrencilerinin katılımlarına ihtiyaç duyuyorum. Aşağıdaki linkten çalışmaya katılarak veya çalışma kriterlerine uygun kişilerle paylaşarak bilime değerli katkılarda bulunabilirsiniz. Çalışmayı tamamlamak yaklaşık 10 dakika sürmektedir.
Katılım koşulları:
18–35 yaş arasında erkek olmak,
Muş, Batman, Van, Hakkari, Şırnak, Siirt, Şanlıurfa, Diyarbakır, Mardin, Bingöl, Bitlis, Ağrı, Iğdır ve Kars şehirlerindeki üniversitelerde aktif öğrenci olmak (önlisans, lisans, yüksek lisans veya doktora).
Gereksiz mesajdan silinir mi bilmiyorum ama siz çok uzun zamandır bu formu topluyorsunuz. Hem de çok uzun zamandır. Geçmişinize baktım. Mayıs 2025'te de toplamışsınız. Zan altında bırakmak, iftira atmak istemem ama neden bu kadar uzun zamandır topluyorsunuz?
Formda kişisel veri istiyor mu bilmiyorum ama istiyorsa güvenilir bulmuyorum şahsen.
Gereksiz mesajdan silinir mi bilmiyorum ama siz çok uzun zamandır bu formu topluyorsunuz. Hem de çok uzun zamandır. Geçmişinize baktım. Mayıs 2025'te de toplamışsınız. Zan altında bırakmak, iftira atmak istemem ama neden bu kadar uzun zamandır topluyorsunuz?
Formda kişisel veri istiyor mu bilmiyorum ama istiyorsa güvenilir bulmuyorum şahsen.
Merhaba, yüksek lisans tezi ve doktora tezi gibi çalışmalar 1-4 yıl arası sürer ayrıca benim çalışmam aracı, düzenleyici değişken analizi barındırdığı için 600 kişi gibi yüksek sayıda katılımcıya ihtiyaç duyuyor. Bu sebeple 1 yıla yakın zamandır veri topluyorum. Şu anda son 30 katılımcı kaldı. Kişisel veri konusuna gelecek olunursa akademik çalışmalar ilgili üniversitenin etik kurulundan izin alınarak yapılır. Çalışmalar içerisinde kişiden alınan ölçümler ve verilen bilgiler kişinin kimliğini belirtmeyecek şekilde sadece bilimsel analizde kullanmak amacıyla kullanılır. Araştırmacı istese de sizin kim olduğunuzu bilemez. Daha ayrıntılı bilgiyi link içerisine girdiğinizde ilk sayfada edinebilirsiniz.
Son senenin tamamını teze ayırmıştık biz, keşke bazı tezlerin ne kadar sürebileceğini, özellikle anket ve bunun gibi şeylerde okulun dikkate alması için ne kadar sayı gerektiğini bilerek yazsaydın dostum.