Ethem Efe Üstün Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 4.749 Çözümler 9 Beğeniler 2.678 Yer KKTC | Gazimağusa 21 Aralık 2025 #1 Elimi sıcak tutacak bir eldivene ihtiyacım var. Bunu evde kullanacağım, kısaca klavye, telefon, gamepad gibi aletleri kullanırken. @duranforreal Aklınızda bir şey varsa söyleyin? Son düzenleme: 21 Aralık 2025
Elimi sıcak tutacak bir eldivene ihtiyacım var. Bunu evde kullanacağım, kısaca klavye, telefon, gamepad gibi aletleri kullanırken. @duranforreal Aklınızda bir şey varsa söyleyin?
duranforreal Üstün Katılım 30 Nisan 2024 Mesajlar 1.620 Çözümler 3 Beğeniler 1.015 21 Aralık 2025 #2 Hocam, Eldiven felan örmeniz lazım bence. Diğer eldiven olarak dokunmatik cihazlar için parmaklık felan geliyor.
Hocam, Eldiven felan örmeniz lazım bence. Diğer eldiven olarak dokunmatik cihazlar için parmaklık felan geliyor.
KS KS Ethem Efe Üstün Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 4.749 Çözümler 9 Beğeniler 2.678 Yer KKTC | Gazimağusa 21 Aralık 2025 #3 duranforreal dedi: Hocam, eldiven falan örmeniz lazım bence. Diğer eldiven olarak dokunmatik cihazlar için parmaklık falan geliyor. Genişletmek için tıkla... Direkt olarak satılanlar var diye biliyorum. Örecek vaktim ve kabiliyetim yok bir de.
duranforreal dedi: Hocam, eldiven falan örmeniz lazım bence. Diğer eldiven olarak dokunmatik cihazlar için parmaklık falan geliyor. Genişletmek için tıkla... Direkt olarak satılanlar var diye biliyorum. Örecek vaktim ve kabiliyetim yok bir de.