W wisaoi Becerikli Katılım 9 Şubat 2026 Mesajlar 164 Beğeniler 71 3 Nisan 2026 #1 Güney chipset arızalı laptop satacağım, teklif verdi. Uzun süredir cihazı inceliyordu, 1 aydır fiyatta anlaşamıyorduk. Anlaşmaya vardık en sonunda. Korkum, parça çalıp iade etmesi. Bu durumdan nasıl korunabilirim?
Güney chipset arızalı laptop satacağım, teklif verdi. Uzun süredir cihazı inceliyordu, 1 aydır fiyatta anlaşamıyorduk. Anlaşmaya vardık en sonunda. Korkum, parça çalıp iade etmesi. Bu durumdan nasıl korunabilirim?
Caner Uncu Moderasyon Üyesi Kıdemli Moderatör Kritik Müdahale Uzmanı Rapor Bitirici İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 8.830 Makaleler 12 Çözümler 178 Beğeniler 17.186 Yer Çorum 3 Nisan 2026 #2 Param Güvende açmadan satabilirsin.
SwArOn Uzman Katılım 15 Ağustos 2024 Mesajlar 154 Beğeniler 93 3 Nisan 2026 #3 Param Güvende ile satarsan korunamazsın, normal satın.
Falconpolat Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 3.121 Çözümler 9 Beğeniler 2.587 3 Nisan 2026 #4 Caner Uncu dedi: Param Güvende açmadan satabilirsin. Genişletmek için tıkla... Bozuk bu deyip geri gönderirse ya da beğenmedim deyip ürünü bozup gönderirse? Evde PC dükkanı açacak kadar parça birikti kimseye güven kalmadı.
Caner Uncu dedi: Param Güvende açmadan satabilirsin. Genişletmek için tıkla... Bozuk bu deyip geri gönderirse ya da beğenmedim deyip ürünü bozup gönderirse? Evde PC dükkanı açacak kadar parça birikti kimseye güven kalmadı.
KS KS W wisaoi Becerikli Katılım 9 Şubat 2026 Mesajlar 164 Beğeniler 71 3 Nisan 2026 #5 Caner Uncu dedi: Param Güvende açmadan satabilirsin. Genişletmek için tıkla... Kargo ile satacağım, o nasıl olacak?
Caner Uncu dedi: Param Güvende açmadan satabilirsin. Genişletmek için tıkla... Kargo ile satacağım, o nasıl olacak?
Caner Uncu Moderasyon Üyesi Kıdemli Moderatör Kritik Müdahale Uzmanı Rapor Bitirici İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 8.830 Makaleler 12 Çözümler 178 Beğeniler 17.186 Yer Çorum 3 Nisan 2026 #6 @Falconpolat, PG açarak demedim, açmadan dedim hocam. PG açmadığı takdirde alıcı adam nasıl "bozuk bu" deyip geri iade etsin ki? Yani bu mantıkla hiçbir şekilde korunmak mümkün değil.
@Falconpolat, PG açarak demedim, açmadan dedim hocam. PG açmadığı takdirde alıcı adam nasıl "bozuk bu" deyip geri iade etsin ki? Yani bu mantıkla hiçbir şekilde korunmak mümkün değil.
KS KS W wisaoi Becerikli Katılım 9 Şubat 2026 Mesajlar 164 Beğeniler 71 3 Nisan 2026 #7 SwArOn dedi: Param Güvende ile satarsan korunamazsın, normal satın. Genişletmek için tıkla... İyi de hocam, adam başka ilde, kargo şart. Kimse IBAN'a para atmaz ki.
SwArOn dedi: Param Güvende ile satarsan korunamazsın, normal satın. Genişletmek için tıkla... İyi de hocam, adam başka ilde, kargo şart. Kimse IBAN'a para atmaz ki.
Caner Uncu Moderasyon Üyesi Kıdemli Moderatör Kritik Müdahale Uzmanı Rapor Bitirici İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 8.830 Makaleler 12 Çözümler 178 Beğeniler 17.186 Yer Çorum 3 Nisan 2026 #8 wisaoi dedi: Kargo ile satacağım, o nasıl olacak? Genişletmek için tıkla... Adam sana havale yapacak, sen de ona kargolayacaksın. Bu kadar. Param Güvende seni değil, alıcıyı korur.
wisaoi dedi: Kargo ile satacağım, o nasıl olacak? Genişletmek için tıkla... Adam sana havale yapacak, sen de ona kargolayacaksın. Bu kadar. Param Güvende seni değil, alıcıyı korur.
KS KS W wisaoi Becerikli Katılım 9 Şubat 2026 Mesajlar 164 Beğeniler 71 3 Nisan 2026 #9 Caner Uncu dedi: @Falconpolat, PG açarak demedim, açmadan dedim hocam. PG açmadığı takdirde alıcı adam nasıl "bozuk bu" deyip geri iade etsin ki? Yani bu mantıkla hiçbir şekilde korunmak mümkün değil. Genişletmek için tıkla... Hocam PG açmadan kargo ile satmanın yolu var mı? PG'ye zorlamıyor mu sistem? Caner Uncu dedi: Adam sana havale yapacak, sen de ona kargolayacaksın. Bu kadar. Param Güvende seni değil, alıcıyı korur. Genişletmek için tıkla... İyi güzel de adam buna yanaşmayabilir, beni dolandırıcı sanarak. Nasıl teklif edeyim bu durumu?
Caner Uncu dedi: @Falconpolat, PG açarak demedim, açmadan dedim hocam. PG açmadığı takdirde alıcı adam nasıl "bozuk bu" deyip geri iade etsin ki? Yani bu mantıkla hiçbir şekilde korunmak mümkün değil. Genişletmek için tıkla... Hocam PG açmadan kargo ile satmanın yolu var mı? PG'ye zorlamıyor mu sistem? Caner Uncu dedi: Adam sana havale yapacak, sen de ona kargolayacaksın. Bu kadar. Param Güvende seni değil, alıcıyı korur. Genişletmek için tıkla... İyi güzel de adam buna yanaşmayabilir, beni dolandırıcı sanarak. Nasıl teklif edeyim bu durumu?
Caner Uncu Moderasyon Üyesi Kıdemli Moderatör Kritik Müdahale Uzmanı Rapor Bitirici İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 8.830 Makaleler 12 Çözümler 178 Beğeniler 17.186 Yer Çorum 3 Nisan 2026 #10 @wisaoi, hayır zorlamıyor. PG açmadan ilan açabiliyorsun. Ürünü paketlerken video kaydı alırsın. Kargo şubesinde adam sana parasını atar. Kargoyu da alıcı ödemeli şekilde anlaşır kargolarsın. @wisaoi, adam yanaşmazsa elden alıcı bul.
@wisaoi, hayır zorlamıyor. PG açmadan ilan açabiliyorsun. Ürünü paketlerken video kaydı alırsın. Kargo şubesinde adam sana parasını atar. Kargoyu da alıcı ödemeli şekilde anlaşır kargolarsın. @wisaoi, adam yanaşmazsa elden alıcı bul.