KS KS W wisaoi Becerikli Katılım 9 Şubat 2026 Mesajlar 164 Beğeniler 71 3 Nisan 2026 #11 Caner Uncu dedi: Adam sana havale yapacak, sen de ona kargolayacaksın. Bu kadar. Param Güvende seni değil, alıcıyı korur. Genişletmek için tıkla... Ve Monster T7 v20.4 3060 Max-P satıyorum, SSD olmadan, güney chipset bozuk, anakart GPU sağlam. Piyasa durumu hakkında bilginiz var mı? Caner Uncu dedi: @wisaoi, hayır zorlamıyor. PG açmadan ilan açabiliyorsun. Ürünü paketlerken video kaydı alırsın. Kargo şubesinde adam sana parasını atar. Kargoyu da alıcı ödemeli şekilde anlaşır kargolarsın. @wisaoi, adam yanaşmazsa elden alıcı bul. Genişletmek için tıkla... Umarım kabul eder diyelim o halde, kargo bayağı pahalı olacak çünkü 9-10 desi laptop. Ufak illerde elden alıcı bulunmuyor hocam o üzücü bir durum.
Caner Uncu dedi: Adam sana havale yapacak, sen de ona kargolayacaksın. Bu kadar. Param Güvende seni değil, alıcıyı korur. Genişletmek için tıkla... Ve Monster T7 v20.4 3060 Max-P satıyorum, SSD olmadan, güney chipset bozuk, anakart GPU sağlam. Piyasa durumu hakkında bilginiz var mı? Caner Uncu dedi: @wisaoi, hayır zorlamıyor. PG açmadan ilan açabiliyorsun. Ürünü paketlerken video kaydı alırsın. Kargo şubesinde adam sana parasını atar. Kargoyu da alıcı ödemeli şekilde anlaşır kargolarsın. @wisaoi, adam yanaşmazsa elden alıcı bul. Genişletmek için tıkla... Umarım kabul eder diyelim o halde, kargo bayağı pahalı olacak çünkü 9-10 desi laptop. Ufak illerde elden alıcı bulunmuyor hocam o üzücü bir durum.
Caner Uncu Moderasyon Üyesi Kıdemli Moderatör Kritik Müdahale Uzmanı Rapor Bitirici İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 8.830 Makaleler 12 Çözümler 178 Beğeniler 17.186 Yer Çorum 3 Nisan 2026 #12 wisaoi dedi: Umarım kabul eder diyelim o halde, kargo bayağı pahalı olacak çünkü 9-10 desi laptop. Genişletmek için tıkla... Ya Param Güvende açıp adama güveneceksin ya da Param Güvende açmadan satış yapacaksın, başka yolu yok.
wisaoi dedi: Umarım kabul eder diyelim o halde, kargo bayağı pahalı olacak çünkü 9-10 desi laptop. Genişletmek için tıkla... Ya Param Güvende açıp adama güveneceksin ya da Param Güvende açmadan satış yapacaksın, başka yolu yok.
Darth AMD Başarılı Katılım 6 Nisan 2025 Mesajlar 1.231 Makaleler 2 Çözümler 6 Beğeniler 681 Yer Burdur 3 Nisan 2026 #13 Kapora isteyerek PG açabilirsin. Pahalı her üründe yapıyordum.
KS KS W wisaoi Becerikli Katılım 9 Şubat 2026 Mesajlar 164 Beğeniler 71 3 Nisan 2026 #14 Caner Uncu dedi: Ya Param Güvende açıp adama güveneceksin ya da Param Güvende açmadan satış yapacaksın, başka yolu yok. Genişletmek için tıkla... Kabul etmedi, satmadım; bilgisayarcı sonuçta bu işin uzmanı, parça alabilir. Bayağı ters düştük ama bir sorun olursa diye video kaydı alın, göndermeden diyor. Fakat Sahibinden sitesini aradım, kapıda tutanak tutulmadığı sürece etkili olmaz dedi. Bu ne ya bir ürün satmak bu kadar zor olmamalı. Son düzenleme: 3 Nisan 2026
Caner Uncu dedi: Ya Param Güvende açıp adama güveneceksin ya da Param Güvende açmadan satış yapacaksın, başka yolu yok. Genişletmek için tıkla... Kabul etmedi, satmadım; bilgisayarcı sonuçta bu işin uzmanı, parça alabilir. Bayağı ters düştük ama bir sorun olursa diye video kaydı alın, göndermeden diyor. Fakat Sahibinden sitesini aradım, kapıda tutanak tutulmadığı sürece etkili olmaz dedi. Bu ne ya bir ürün satmak bu kadar zor olmamalı.