Detaylar
Kim cevapladı?mauroicardi9
Uzman
Hâlâ inanılmaz kullanılıyor. Liseliler hep buradan giyiniyor.
- Makaleler
- 1
Dolap aşırı şekilde üye kaybettiği için komisyonları bayağı bir düşürdü.
Son düzenleyen: Moderatör:
Hâlâ aşırı fazla bence. Özellikle alıcı değil de satıcıysan en mantıksız platform.Dolap aşırı şekilde üye kaybettiği için komisyonları bayağı bir düşürdü.
Sizce neden? Merak ediyorum çünkü yakın bir gelecekte satış amaçlı kullanmayı düşünüyorum bu platformu.Hâlâ aşırı fazla bence. Özellikle alıcı değil de satıcıysan en mantıksız platform.
- Makaleler
- 1
Sakın öyle bir şey yapma hocam. Uygulama sahtekar ve kötü niyetli insanlar kaynıyor, dolap çok pasif kalıyor bu konularda. Senden alıyor ya içinden parça çalıyor ya da zarar verip geri iadeye yolluyor. Üstelik itiraz ettiğinde dolap asla destek olmuyor.Sizce neden? Merak ediyorum çünkü yakın bir gelecekte satış amaçlı kullanmayı düşünüyorum bu platformu.
Birkaç kitap satmayı düşünüyordum oradan, Dolap yerine Sahibinden bana fazla mantıksız geliyor çünkü kim niye 2 kitabı sahibinden'de ilana koyup satılmasını beklesin ki?Sakın öyle bir şey yapma hocam. Uygulama sahtekar ve kötü niyetli insanlar kaynıyor, dolap çok pasif kalıyor bu konularda. Senden alıyor ya içinden parça çalıyor ya da zarar verip geri iadeye yolluyor. Üstelik itiraz ettiğinde dolap asla destek olmuyor.
Bir muadili var mıdır oranın?
- Makaleler
- 1
Kitap için diyorsan sorun yok sat hocam. Kitap alan birinin sahtekarlık yapacağı durum yok, kitap sonuçta.Birkaç kitap satmayı düşünüyordum oradan, Dolap yerine Sahibinden bana fazla mantıksız geliyor çünkü kim niye 2 kitabı sahibinden'de ilana koyup satılmasını beklesin ki?
Bir muadili var mıdır oranın?
Komisyonu yüksek ama kargo fiyatları düşük. O yüzden tercih ediliyor. Ben de uzağa satış yaparken anlaşmalı kargo desi farketmeksizin en az 70 TL gibi fiyat çıkartıyor. Dolap içinden ilan açıp 40 TL'ye yolluyorum. Alıcı ödemeli olursa sadece komisyon ödüyorum.