Dolap'taki PS5 ilanı gerçek mi?

@hasanmerkit, kanıtsız olduğu sürece zannetmiyorum, diğer uygulamadaki ilanlarda aynı kişnin olabilir falan.
Peki aynı kişiye ait ise Sahibinden'de neden 22.666 TL'ye satıyor olabilir?

Recep Baltaş'ın attığı cevap ilanın sahte olduğunu netleştirdi. Aslında arama motoruna görseli vermek çok mantıklı.

1745271488346.webp

Peki aynı kişiye ait ise Sahibinden'de neden 22.666 TL'ye satıyor olabilir?

Recep Baltaş'ın attığı cevap ilanın sahte olduğunu netleştirdi. Aslında arama motoruna görseli vermek çok mantıklı.

Eki Görüntüle 142657

Aynı fikirdeyiz zaten. Ben bunun kanıt olabileceğini düsünmüyorum demiştim, bilen yazabilir mi?

Gerci adam pttvam üzerinden aldırmak istediğine gore dolap için sıkıntı durum. Bir şeyler yaparlar adama.

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi de dolapta böyle bir şeyi yapamaz, ürün teslim edildiğinde size birkaç gün veriyorlar ürünü beğendiyseniz onaylıyorsunuz o şekilde gidiyor para, eğer iade etmek isterseniz de edebiliyorsunuz. Dolap bu konuda çok katı davranıyor. Ürünü onaylamazsan satıcıya parası teslim edilmez yani.

Elinle kontrol etmedigin, test etmedigin cihazi satin alma. Fiyati piyasasina gore cok cok uygun gorunuyorsa bizim ulkede ardina bile bakma kac yoksa hem hakli olarak babanin agzindan kurtulamazsin hem de paranin uzerine soguk su icersiniz. Turkiye'de adalet, polis, savcilik, suclularin pesine dusme gibi kavramlar bitti arkadaslar her olasiligi dusunup kendinizi saglama alacaksiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt