The Semih Uzman Katılım 21 Aralık 2024 Mesajlar 812 Makaleler 1 Çözümler 4 Beğeniler 560 29 Nisan 2026 #11 Captain Skriniar dedi: Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Domenico Tedesco, Samandıra Tesisleri'nden ayrıldı. Kendisi de bu ayrılığı istemedi. Duygusal anlar yaşandı. Ne düşünüyorsunuz, Domenico Tedesco hakkında? Genişletmek için tıkla... Ben beğeniyordum tedescoyu, 1 sezon daha şans verselerdi keşke.
Captain Skriniar dedi: Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Domenico Tedesco, Samandıra Tesisleri'nden ayrıldı. Kendisi de bu ayrılığı istemedi. Duygusal anlar yaşandı. Ne düşünüyorsunuz, Domenico Tedesco hakkında? Genişletmek için tıkla... Ben beğeniyordum tedescoyu, 1 sezon daha şans verselerdi keşke.
Quezzy Bilgin Gelişen Oyun Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 5.124 Makaleler 62 Çözümler 104 Beğeniler 5.015 Yer Amerika Birleşik Devletleri 30 Nisan 2026 #12 Adam "Fenerbahçe ile sözleşme yenileyeceğim" diyerek Fiorentina'yı reddetti bi' de. Gönderenler utansın. Sado gitmeden kazığı atıyor kulübe.
Adam "Fenerbahçe ile sözleşme yenileyeceğim" diyerek Fiorentina'yı reddetti bi' de. Gönderenler utansın. Sado gitmeden kazığı atıyor kulübe.
Ethem Efe Üstün Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 4.734 Çözümler 9 Beğeniler 2.671 Yer KKTC | Gazimağusa 2 Mayıs 2026 #13 Quezzy dedi: Adam "Fenerbahçe ile sözleşme yenileyeceğim" diyerek Fiorentina'yı reddetti bi' de. Gönderenler utansın. Sado gitmeden kazığı atıyor kulübe. Genişletmek için tıkla... Ben bu adama çok üzülüyorum ya.
Quezzy dedi: Adam "Fenerbahçe ile sözleşme yenileyeceğim" diyerek Fiorentina'yı reddetti bi' de. Gönderenler utansın. Sado gitmeden kazığı atıyor kulübe. Genişletmek için tıkla... Ben bu adama çok üzülüyorum ya.