Hiroo 1 Uzman Katılım 3 Eylül 2024 Mesajlar 580 Beğeniler 331 9 Şubat 2025 #1 "KUTLA250" koduyla cüzdana yükleme yapacaksınız promosyon kodu kullan deyip. Şu an inanılmaz bir yoğunluk var site ve uygulamada bayağı bir uğraştırıyor haberiniz olsun. Ayrıca kod sınırlı kullanımda.
"KUTLA250" koduyla cüzdana yükleme yapacaksınız promosyon kodu kullan deyip. Şu an inanılmaz bir yoğunluk var site ve uygulamada bayağı bir uğraştırıyor haberiniz olsun. Ayrıca kod sınırlı kullanımda.
R Ricardo Quaresma 2 Başarılı Katılım 14 Ağustos 2024 Mesajlar 1.053 Çözümler 12 Beğeniler 423 9 Şubat 2025 #2 Hiroo dedi: "KUTLA250" koduyla cüzdana yükleme yapacaksınız promosyon kodu kullan deyip. Eki Görüntüle 122951 Şu an inanılmaz bir yoğunluk var site ve uygulamada bayağı bir uğraştırıyor haberiniz olsun. Ayrıca kod sınırlı kullanımda. Genişletmek için tıkla... Hesap açarken hatalı kod girdiniz diyor doğru girmeme rağmen. İlginç.
Hiroo dedi: "KUTLA250" koduyla cüzdana yükleme yapacaksınız promosyon kodu kullan deyip. Eki Görüntüle 122951 Şu an inanılmaz bir yoğunluk var site ve uygulamada bayağı bir uğraştırıyor haberiniz olsun. Ayrıca kod sınırlı kullanımda. Genişletmek için tıkla... Hesap açarken hatalı kod girdiniz diyor doğru girmeme rağmen. İlginç.
Türkü Becerikli Katılım 8 Şubat 2025 Mesajlar 517 Beğeniler 490 Yer İstanbul 9 Şubat 2025 #3 Ricardo Quaresma dedi: Hesap açarken hatalı kod girdiniz diyor doğru girmeme rağmen. İlginç. Genişletmek için tıkla... Cüzdan hesabı açıp bakiye ekle kısmından oluyordu sanırım.
Ricardo Quaresma dedi: Hesap açarken hatalı kod girdiniz diyor doğru girmeme rağmen. İlginç. Genişletmek için tıkla... Cüzdan hesabı açıp bakiye ekle kısmından oluyordu sanırım.
KS KS Hiroo 1 Uzman Katılım 3 Eylül 2024 Mesajlar 580 Beğeniler 331 9 Şubat 2025 #4 Türkü dedi: Cüzdan hesabı açıp bakiye ekle kısmından oluyordu sanırım. Genişletmek için tıkla... Kayıt olurken girilen sms kodundan bahsediyor o sanırım.
Türkü dedi: Cüzdan hesabı açıp bakiye ekle kısmından oluyordu sanırım. Genişletmek için tıkla... Kayıt olurken girilen sms kodundan bahsediyor o sanırım.
owyeah 1 Uzman Katılım 15 Ocak 2025 Mesajlar 183 Beğeniler 90 9 Şubat 2025 #5 Ne kadar dandik bir altyapıya sahip olduklarını göstermek için mi çıkarmışlar bu fırsatı?
Türkü Becerikli Katılım 8 Şubat 2025 Mesajlar 517 Beğeniler 490 Yer İstanbul 9 Şubat 2025 #6 owyeah dedi: Ne kadar dandik bir altyapıya sahip olduklarını göstermek için mi çıkarmışlar bu fırsatı? Genişletmek için tıkla... Demek ki anlık birden bu kadar yükü kaldıracak alt yapıları yok. Yavaş yavaş siteye giriş olsaydı çökmezdi. DDOS gibi anlık istekle çökmüş ve ya yavaşlamış.
owyeah dedi: Ne kadar dandik bir altyapıya sahip olduklarını göstermek için mi çıkarmışlar bu fırsatı? Genişletmek için tıkla... Demek ki anlık birden bu kadar yükü kaldıracak alt yapıları yok. Yavaş yavaş siteye giriş olsaydı çökmezdi. DDOS gibi anlık istekle çökmüş ve ya yavaşlamış.
SqiR Başarılı Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 77 Çözümler 2 Beğeniler 26 9 Şubat 2025 #7 Kullandım kodu pizza söyleyeceğim şimdi de uygulamaya giremiyorum
Kitsu Başarılı İlk 1.000! Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 131 Beğeniler 113 9 Şubat 2025 #8 Bir şekilde giriş yapıp promosyon koduna kadar geldim. Halen kod kullanılabilir mi ki?
Loutermilch 65 Üstün Katılım 27 Haziran 2024 Mesajlar 1.349 Beğeniler 1.266 9 Şubat 2025 #9 Açın kapıyı da gireyim kardeş.
kaane 1 Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 598 Çözümler 3 Beğeniler 580 9 Şubat 2025 #10 Kitsu dedi: Bir şekilde giriş yapıp promosyon koduna kadar geldim. Halen kod kullanılabilir mi ki? Genişletmek için tıkla... 2 saattir animasyon ile bakışıyoruz...
Kitsu dedi: Bir şekilde giriş yapıp promosyon koduna kadar geldim. Halen kod kullanılabilir mi ki? Genişletmek için tıkla... 2 saattir animasyon ile bakışıyoruz...