Donald Trump, Gazze planını bir video ile paylaştı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kovacaklar da savaş sürerse o adamlar daha kötü olacaklar bu sefer. Bence bu plan daha iyi.
Bak benim daha iyi bir planım var. Filistinlileri rahat bırakıp ülkelerinde özgürce yaşasınlar hı? Yemin ediyorum bu şekilde düşünceleri görmek bana aklı sorgulattırıyor.

Bak benim daha iyi bir planım var. Filistinlileri rahat bırakıp ülkelerinde özgürce yaşasınlar hı? Yemin ediyorum bu şekilde düşünceleri görmek bana aklı sorgulattırıyor.
Öyle bir seçenek yok maalesef Şaka bir yana, keşke bu dediğiniz olsaydı ancak burada yıllardır süren toprak satma tartışmasını yapmak istemiyorum.

Filistinliler rahat dursa bırakacak zaten adam. Ortadoğuda çıkan bu savaşlar yüzünden Avrupa mülteciistan'a döndü resmen. Adam çözüm arıyor, gazzeyi satın alıp kalkındarmayı vaad ediyor. Profiline Hamas-Filistin Bayrağı çekip Starbucks'a saldıranlardan daha yapıcı bir çözüm. Sığ düşüncelerin anlamasını beklemiyorlar elbette.

Yine çevre ülkelere olan olacak kovulan filistinliler Türkiye'ye vs gelecek XD yakın bir zamanda arsalarda çok yüksek fiyatları göreceğiz 30000 40000TL olan kiralara sanırım şükredeceğiz.

Orayı bu hale getirip Filistinlilere armağan edeceklerini mi sanıyorsun? Başkasının ülkesinin içinde böyle bir planı nasıl yapabiliyor, kime sordu? Filistin halkı bunu istedi mi sence? Bizim Türk halkı gerçekten öyle bir hale gelmiş ki, bu durum gerçekten üzücü. Trump’ın gönderisinin altına bile binlerce kişi 'Trump’a oy verdim ama bu ne saçmalık' veya 'Trump destekçisiydim ama ne işimiz var orada' gibi yorumlar yazmış. Adamlar kendileri de açıkladı, bu gönderiden önce Gazze halkı Ortadoğu ülkelerine yayılacak diye… İnsanlığa olan inancımı bitiren bir yorum oldu.

Trump gerçekten Orta Doğu'ya çözüm arıyor mu dedin sen? Çözüm arıyormuş… Ben bu forumda anlatmakla hata etmişim. Ukrayna'yı da düşünüyor değil mi? Ukrayna’nın topraklarındaki gelirlerin %50’sine el koydu, resmen bağımsızlığını aldı. Ama dur, Amerika orayı da düşündüğünden yaptı, yoksa çıkarı yok...
Filistinliler rahat dursa bırakacak zaten adam. Ortadoğuda çıkan bu savaşlar yüzünden Avrupa mülteciistan'a döndü resmen.

O zaman İsrail dursun da adamlar kendi ülkelerinde kalsın! Yoruma bak, gerçekten sinir krizi geçirmelik bir yorum."

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…