Donald Trump, Gazze planını bir video ile paylaştı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sonunda her detayıyla mantıklı bir yorum. İnsanlar bunları düşünemiyorlar. Ayrıca bana dokunmayan yılan bin yaşasın, Filistin halkı ölsün, gebersin, ne yaşıyorlarsa yaşasın diyorlar ancak kendi yaşadıkları ülkenin de bundan zarar göreceğini akıl edemiyorlar. 5.sınıfa giden kardeşime sorsam o bile bu olayın en çok biz Türkiye'ye patlayacağını bilir.

Tabi ki Ukrayna'yı da düşünüyor. Amerika Çok kaynak harcıyor Ukrayna Savaşı'na Rusya'da ekonomik olarak olumsuz etkileniyor. Her iki tarafa da ekonomik istihdam sağlayarak uzlaşmacı davranıyor. Savaş'ın iki tarafa da faydası yok.
O zaman İsrail dursun da adamlar kendi ülkelerinde kalsın! Yoruma bak, gerçekten sinir krizi geçirmelik bir yorum."
Sen sinir krizi geçirsen nolur? Ne yapacaksın Starbucks'a mı saldıracaksın adamların kendi soydaşları Suudiler ve Mısır Amerika'nın en büyük ortakları sana noluyor Savaşı başlatan taraf Hamas, bitirmezlerse de Trump Kıyameti koparak. Bakalım boykot işe yarayacak mı ?

Bu kadar komik bir yorum görmedim.

Babasının hayrına yardım ediyor değil mi Ukrayna'ya?

Ben o Starbucks’a saldıran gerici yobazlardan veya boykot edenlerden değilim. Ama İslam’a inanmayan biri olsaydım bile, insanlık için bir şey yapamayacak olsam da ABD’nin nasıl bir ülke olduğunu gözlerimin önünde görürdüm. Gerçekten, forum kuralları gereği rahat konuşamıyorum ama tarih bilgin de oldukça zayıf. Hamas zaten İsrail’in saldırıları sonucu kuruldu. Ek olarak, İsrail kendisi bile “Filistin bizim için kutsal topraklar” diyor. Hamas’ın saldırıları zaten İsrail’e misilleme amaçlı başlatılmış. Hiçbir şey bilmeden bu kadar şey konuşmak zor olsa gerek. Çok sevdiğin İsrail’in, vatan dediğin ülkende de gözü var… Ama kime anlatıyorum ki?

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…