Steam Donanım Anketi: Windows 11 artık lider!

Makaleler
1
Ağustos 2024 için Steam Donanım Anketi sonuçları açıklandı.

Buna göre 2021'de genel kullanıma sunulan Windows 11 ise %3.36'lık bir artış ile %49.17 ile lider durumda.

Mayıs 2018'den Ağustos 2024'e kadar lider olan Windows 10, önceki aya göre %3.07'lik bir azalış ile %47.09 oranıyla Windows 11'i takip ediyor.

Daha fazlası için;

Son düzenleme:
Cidden kullanıyor musunuz hocam?

Evdeki masaüstünde Windows 7 ve Arch, iş için laptopta Windows 10 kullanıyorum. Masaüstü biraz eski. Birkaç ay önce Windows 11'e geçtiğimde bazı garip olaylar ve performans düşüşü yaşadım. Ben de başka şeyler deneyeyim dedim. Diskin yarısına Arch diğer yarısına da Windows 7 kurdum. Şimdilik iş görüyor. Windows 11'deki sorunları çözdülerse geçebilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 11, 23H2 sürümüyle artık iyi denilebilecek bir seviyede. Tabii daha kat etmesi gereken çok yol var. Şahsen, 25H2 çıktığında Windows 10 kadar akıcı ve tepkisel olmasını bekliyorum.

Ben çıktığından beri Windows 11 kullanıyorum. Şanslıyım ki başıma garip sorunlar gelmedi. Sanırım yavaş yavaş çözüyolar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…