Döner kameralı kırmızı renkli telefon neydi?

Valiant

Üstün
Makaleler
1
Yer
Samanyolu Galaksisi
Merhaba, bundan yaklaşık 10-12 yıl kadar önce annemin kırmızı renkte, kamerası dönebilen bir Android telefonu vardı.
Yukarı kısımda dikdörtgen şeklindeki kamera adası komple dönebiliyor, arka kamera ön kamera olarak kullanılabiliyordu.

Markasının HTC olduğunu hatırlıyorum fakat araştırdığım kadarıyla HTC hiç döner kameralı telefon üretmemiş. Rengi canlı bir kırmızıydı.
Maalesef elimde hiç resmi yok.

Kamera kısmı Oppo N3'e benziyordu fakat bu telefonun kırmızı rengi yok gibi, referans açısından resmini koyuyorum.

A70* serisinde böyle bir cihaz vardı.

A80 imiş modeli, başka bir cihaz anımsayamadım.

Ona bakmıştım hocam, bu değil eminim. Çünkü hem çıkış tarihi çok yeni, hem de bunun kamerası motorlu mekanizmayla yukarı aşağı hareket ediyor, öyle bir şey yoktu dümdüz parmakla çeviriliyordu kamerası.

Ayrıca kırmızı rengi yok.

A70 Serisinde yoktu hocam cihazı uzun süre kullandım, arkadaşın paylaştığını biraz araştırdım, Oppo N1 çıkıyor. A70 ön kamerası direkt içine gömülüydü. Ama A80'de kameraya basınca üst taraftan açılıyordu.

Açıkçası telefon bilindik bir marka tarafından üretilen orijinal bir ürün mü yoksa markasız merdiven altı üretim bir şey mi ondan da emin değilim.

Markasının HTC olduğunu hatırlıyorum ama, belki çakma bir telefona HTC yazmış olabilirler.

Oppo N3 bu.

Model ismi A72 gibi bir şey kaldı aklımda, A80'i aratınca buldum dediğiniz gibi.
Görseldeki cihaza da Oppo N1 modelini örnek gösteriyor yz, HTC ile ilgili bir mekanizmalı kamera görmedim.

Asus Zenfone 6 modeli peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…