Merhaba, Discord'da “dönüşümlü oyunlar” diye bir bölüm gördüm. Bu tam olarak ne anlama geliyor? Buraya ne eklemem gerekiyor? Ben “favori oyunlar”, “sevdiğim oyunlar”, “oynamak istiyorum” kategorilerini ekledim ama son olarak bu kaldı ve anlamadım.
Bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim. Teşekkürler, saygılar.
Benim fikrim şu yönde. PUBG oynadığını düşün. Sonra banana ve GTA 5 oynadığını düşün. Buraya onları ekliyorsun. Ve döngü oyun listesi gibi gözüküyor olabilir.
Benim fikrim şu yönde. PUBG oynadığını düşün. Sonra banana ve GTA 5 oynadığını düşün. Buraya onları ekliyorsun. Ve döngü oyun listesi gibi gözüküyor olabilir.
Merhaba, Discord'da “dönüşümlü oyunlar” diye bir bölüm gördüm. Bu tam olarak ne anlama geliyor? Buraya ne eklemem gerekiyor? Ben “favori oyunlar”, “sevdiğim oyunlar”, “oynamak istiyorum” kategorilerini ekledim ama son olarak bu kaldı ve anlamadım.
Bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim. Teşekkürler, saygılar.
Arkadaşlarınla veya toplulukla sırayla oynayabileceğiniz oyunlar.
Küçük sürelerle dönüşümlü oynanan oyunlar örnek olarak bir kişi 10 dk oynar, sonra sıra başkasına geçer.
Parti oyunları, mini oyunlar, turnuva oyunları gibi kısa sürede değiştirilebilecek oyunlar.
Senin eklediğin favori sevdiğim oynamak istiyorum daha çok kişisel tercihler. Dönüşümlü oyunlar ise daha çok grup etkileşimi ve sırayla oynanacak oyunlar için.
Favori oyunlar gibi kişisel listelerin değil, arkadaşlarla dönüşümlü oynayabileceğiniz oyunları eklemen gerekiyor.