Selamlar. Az önce Xbox'ın canlı yayınında Doom'un devam oyunu olan Doom: The Dark Ages duyuruldu. Fragmanda yeni düşmanlar ve yeni silahlar getirildiğini görüyoruz. Aynı zamanda oyuna yeni oynanış mekanikleri getirildiğini de görüyoruz. Adından da anlaşılacağı üzere oyun, diğer oyunlara nazaran karanlık bir temayla karşımıza çıkıyor. Doom: The Dark Ages; PC'ye, PS5'e ve Xbox Series'e çıkış yapacak. Oyun 2025 yılında çıkış yapacak.
Şahsen aşırı heyecanlandım diyebilirim. Bir Doom hayranı olarak oyunu direkt ön sipariş edeceğim anlaşılan. Çok iyi bir şey çıkacağından adım gibi eminim. İd Software sonuçta. Merakla bekliyorum.
Ya! şu oyun bi bana mı güzel gelmiyor. İlk oyununu oynayayım dedim. Dümdüz yaratık kesmekten ibaret. En azından bir vuruş hissiyatı olsaydı. O bile yok oyunda.
Ya! şu oyun bi bana mı güzel gelmiyor. İlk oyununu oynayayım dedim. Dümdüz yaratık kesmekten ibaret. En azından bir vuruş hissiyatı olsaydı. O bile yok oyunda.
DOOM Eternal'ı denemenizi tavsiye ederim. Konsept yine yaratık kesmekten ibaret, ancak vuruş hissiyatı inanılmaz güçlü. İndirdiğiniz her darbede iblislerin o uzvu kopuyor, parçalanıyor.
Benim bu oyunu sevme nedenim müzikleri, ancak ne zaman Mick Gordon'la çalışmayı bıraktılar; işte o zaman benim de oyundan aldığım zevk %50-60 azaldı. Bu fragmanda da durum aynı, Mick Gordon yokken bu oyun hiç o kadar da etkileyici gelmiyor bana, tıpkı DOOM Eternal DLC'leri gibi.