Makaleler
1
Yer
İstanbul
Selam,

Biliyorsunuz oyun sadece RTX özellikli ve ayrıca ışın izleme özelliği destekli ekran kartlarında oynanabiliyor. Bazı oyuncular 1660 Ti 6 GB VRAM ekran kartında akıcı bir biçimde oynayabiliyor. Ama nasıl yapıldığına dair bilgi paylaşmıyorlar. Bundan önceki Doom Eternal'ı Ultra ayarda akıcı bir şekilde oynayabiliyordum bu ekran kartında ama ışın izleme zorunluluğundan dolayı oynayamıyoruz. Steam yorumlarını okuyorum, bazı kullanıcılar GTX ekran kartında da oynayabiliyormuş. Yani bir şekilde bunun bir fix'i var mış ama kullanıcılar sağ olsun, bizler yararlanmayalım diye paylaşmıyorlar. Biz bu oyunu bu ekran kartında nasıl oynayabiliriz?

Oyun ilk çıktığı zaman Xbox sürümünde denediğimde oyunun klasörüne gidip launcher'ı araya katmadan direkt "DoomTheDarkAges.exe" dosyasını açtığımda çalışmıştı.

Yamalanmış mıdır hala çalışıyor mudur bilmiyorum ama denemeye değer.

GTX ekran kartlarında çeşitli artifact'ler var yalnız, 1660 Ti Mobile ile oynamıştım ve bazı bölgelerde - muhtemelen RT olmadığından mütevellit - mutlak bir karanlık var, ayrıca karakter gözleri.. yok.

1773511921368.webp

1773511931400.webp