GodOfWar 60 Başarılı Katılım 13 Şubat 2026 Mesajlar 1.353 Makaleler 1 Çözümler 4 Beğeniler 1.323 Yer İstanbul 9 Haziran 2026 #1 Fragman olarak harika duruyor, DLC paketi 7 Temmuz'da çıkış yapacak. Doğum günümde çıkması şahane oldu. Oynanış efsane duruyor. Doom: The Dark Ages Revelations duyuruldu: Yeni DLC! Slayer geri dönüyor. tr.ign.com
Fragman olarak harika duruyor, DLC paketi 7 Temmuz'da çıkış yapacak. Doğum günümde çıkması şahane oldu. Oynanış efsane duruyor. Doom: The Dark Ages Revelations duyuruldu: Yeni DLC! Slayer geri dönüyor. tr.ign.com
TANTUNICIK 3 Başarılı Katılım 19 Mayıs 2026 Mesajlar 1.446 Beğeniler 815 9 Haziran 2026 #2 Aşırı zevk aldığım nadir bir seri kendisi.
Elma ısıran 59 Üstün Katılım 24 Şubat 2024 Mesajlar 5.822 Çözümler 20 Beğeniler 4.665 Yer Cupertino 9 Haziran 2026 #3 Bu oyunun vaadi aşırı tempolu aksiyon ve sınırsız vahşet. Vaat veren mükemmel oyun serisi. Kalp atışlarımı hızlandırıyor Doom oyunları. Severiz.
Bu oyunun vaadi aşırı tempolu aksiyon ve sınırsız vahşet. Vaat veren mükemmel oyun serisi. Kalp atışlarımı hızlandırıyor Doom oyunları. Severiz.
Vâveylâ 60 Başarılı Katılım 29 Kasım 2025 Mesajlar 1.805 Çözümler 20 Beğeniler 1.200 Yer RedoxOS 9 Haziran 2026 #4 1 kahramana karşı 96,7 katrilyon kötü
Elma ısıran 59 Üstün Katılım 24 Şubat 2024 Mesajlar 5.822 Çözümler 20 Beğeniler 4.665 Yer Cupertino 9 Haziran 2026 #5 Vâveylâ dedi: 1 kahramana karşı 96,7 katrilyon kötü Genişletmek için tıkla... Welcome to hell!
Arantheim 60 Başarılı Katılım 29 Mayıs 2025 Mesajlar 492 Çözümler 1 Beğeniler 267 Yer Ataşehir, İstanbul 9 Haziran 2026 #6 GodOfWar dedi: Fragman olarak harika duruyor, DLC paketi 7 Temmuz'da çıkış yapacak. Doğum günümde çıkması şahane oldu. Oynanış efsane duruyor. Doom: The Dark Ages Revelations duyuruldu: Yeni DLC! Slayer geri dönüyor. tr.ign.com Genişletmek için tıkla... Nedense ben bu yeni Doom oyunlarıdan eski keyfi alamıyorum. Doom 3 en çok keyif aldığım oyundu. Sanırım hikayesi ve daha yavaş olmasından kaynaklı, yeni çıkanların hepsinde müzikleri bile kafamı şişiriyor Şahsen Doom 3'ü yeniden yapsalar daha çok keyif alırım gibime geliyor
GodOfWar dedi: Fragman olarak harika duruyor, DLC paketi 7 Temmuz'da çıkış yapacak. Doğum günümde çıkması şahane oldu. Oynanış efsane duruyor. Doom: The Dark Ages Revelations duyuruldu: Yeni DLC! Slayer geri dönüyor. tr.ign.com Genişletmek için tıkla... Nedense ben bu yeni Doom oyunlarıdan eski keyfi alamıyorum. Doom 3 en çok keyif aldığım oyundu. Sanırım hikayesi ve daha yavaş olmasından kaynaklı, yeni çıkanların hepsinde müzikleri bile kafamı şişiriyor Şahsen Doom 3'ü yeniden yapsalar daha çok keyif alırım gibime geliyor
TANTUNICIK 3 Başarılı Katılım 19 Mayıs 2026 Mesajlar 1.446 Beğeniler 815 9 Haziran 2026 #7 Arantheim dedi: Nedense ben bu yeni Doom oyunlarıdan eski keyfi alamıyorum. Doom 3 en çok keyif aldığım oyundu. Sanırım hikayesi ve daha yavaş olmasından kaynaklı, yeni çıkanların hepsinde müzikleri bile kafamı şişiriyor Genişletmek için tıkla... Aynısını söyleyemiceğim hala sarıyor.
Arantheim dedi: Nedense ben bu yeni Doom oyunlarıdan eski keyfi alamıyorum. Doom 3 en çok keyif aldığım oyundu. Sanırım hikayesi ve daha yavaş olmasından kaynaklı, yeni çıkanların hepsinde müzikleri bile kafamı şişiriyor Genişletmek için tıkla... Aynısını söyleyemiceğim hala sarıyor.
Arantheim 60 Başarılı Katılım 29 Mayıs 2025 Mesajlar 492 Çözümler 1 Beğeniler 267 Yer Ataşehir, İstanbul 9 Haziran 2026 #8 TANTUNICIK dedi: Aynısını söyleyemiceğim hala sarıyor. Genişletmek için tıkla... Vallahi birkaç yıl önce hevesle almıştım, hangi serisiydi hatırlamıyorum. Aksiyona girince çalan müzikler beni oyundan soğuttu, göseller çok iyiydi her şey güzel ama ama eski benliğini kaybetmiş gibime geliyor benim. Ya da ben yaşlandım
TANTUNICIK dedi: Aynısını söyleyemiceğim hala sarıyor. Genişletmek için tıkla... Vallahi birkaç yıl önce hevesle almıştım, hangi serisiydi hatırlamıyorum. Aksiyona girince çalan müzikler beni oyundan soğuttu, göseller çok iyiydi her şey güzel ama ama eski benliğini kaybetmiş gibime geliyor benim. Ya da ben yaşlandım
Elma ısıran 59 Üstün Katılım 24 Şubat 2024 Mesajlar 5.822 Çözümler 20 Beğeniler 4.665 Yer Cupertino 9 Haziran 2026 #9 Arantheim dedi: yeni çıkanların hepsinde müzikleri bile kafamı şişiriyor Genişletmek için tıkla... Oyun bittikten sonra haftalarca soundtracklerini dinlemeye devam ediyorum. Müzikleri acayip gaz...
Arantheim dedi: yeni çıkanların hepsinde müzikleri bile kafamı şişiriyor Genişletmek için tıkla... Oyun bittikten sonra haftalarca soundtracklerini dinlemeye devam ediyorum. Müzikleri acayip gaz...
Arantheim 60 Başarılı Katılım 29 Mayıs 2025 Mesajlar 492 Çözümler 1 Beğeniler 267 Yer Ataşehir, İstanbul 9 Haziran 2026 #10 Elma ısıran dedi: Oyun bittikten sonra haftalarca soundtracklerini dinlemeye devam ediyorum. Müzikleri acayip gaz... Genişletmek için tıkla... Ne güzel vallahi ben bir türlü o gazı alamadım ya
Elma ısıran dedi: Oyun bittikten sonra haftalarca soundtracklerini dinlemeye devam ediyorum. Müzikleri acayip gaz... Genişletmek için tıkla... Ne güzel vallahi ben bir türlü o gazı alamadım ya