hamzademir1 Yetkin Katılım 3 Ocak 2024 Mesajlar 399 Çözümler 3 Beğeniler 184 Yer Türkiye 9 Şubat 2024 #1 Herkese merhaba, SSD konusu açmıştım ve Kioxia Exceria önerildi. Şu an kullanmaktayım fakat Doping Hafıza'ya giremiyorum. Fotoğraf atmaya çalıştım fakat beni masaüstüne attı.
Herkese merhaba, SSD konusu açmıştım ve Kioxia Exceria önerildi. Şu an kullanmaktayım fakat Doping Hafıza'ya giremiyorum. Fotoğraf atmaya çalıştım fakat beni masaüstüne attı.
BalikŞuşişi Başarılı Katılım 19 Ocak 2024 Mesajlar 13 Beğeniler 31 9 Şubat 2024 #2 HWID ile kayıt sağlıyor olmalılar. Doping Hafıza destek ekibi ile görüşün ve durumunuzu bildirin. Büyük ihtimalle eski donanımınızı silip yerine bunu kayıt edeceklerdir.
HWID ile kayıt sağlıyor olmalılar. Doping Hafıza destek ekibi ile görüşün ve durumunuzu bildirin. Büyük ihtimalle eski donanımınızı silip yerine bunu kayıt edeceklerdir.
dnzdev Başarılı Katılım 2 Ocak 2024 Mesajlar 239 Beğeniler 223 Yer İzmir 9 Şubat 2024 #3 Hocam 2 kere cihaz değişim hakkınız var. Canlı desteke yazarsanız hallederler.