Genelde 100 sayfalık klasikleri okuyorum ve bunlardan birisi de Beyaz Geceler kitabıydı. İlk okuduğum kitap olduğundan mıdır, yoksa Dostoyevski'nin tarzından mıdır betimlemeler biraz ağır gelmişti ve anlayamadığım yerler olmuştu. Bunda da böyle bir durum var mı peki?
Detaylar
Kim cevapladı?Geraltın kılıcı
Üstün
Çok iyi!Genelde 100 sayfalık klasikleri okuyorum ve bunlardan birisi de Beyaz Geceler kitabıydı. İlk okuduğum kitap olduğundan mıdır, yoksa Dostoyevski'nin tarzından mıdır betimlemeler biraz ağır gelmişti ve anlayamadığım yerler olmuştu. Bunda da böyle bir durum var mı peki?
Muazzam bir kitap, şiddetle herkese tavsiye ederim.Genelde 100 sayfalık klasikleri okuyorum ve bunlardan birisi de Beyaz Geceler kitabıydı. İlk okuduğum kitap olduğundan mıdır, yoksa Dostoyevski'nin tarzından mıdır betimlemeler biraz ağır gelmişti ve anlayamadığım yerler olmuştu. Bunda da böyle bir durum var mı peki?
Geraltın kılıcı
Üstün
Dikkat eksikliğim olmasına rağmen aralıksız 30-50 sayfa arası okuttu kendini. Anlatım kalitesi ve romanın içindeki karakterler Suç ve Ceza'dan bile daha iyi.Ağır bir kitaptır, dikkat eksikliğiniz varsa okumanızı önermem.
- Makaleler
- 5
Gayet iyidir, hayatınızda ilk defa kitap okumayacaksanız kesinlikle öneririm.