Dot skatez iyi midir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Helixo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 281
  • Etiketler Etiketler
    dot iyi skatez

Helixo 3

Uzman
Merhaba, bugün fareme kullandığım skatezler çok eski olduğu için elimde de dot skatezden başka skatez olmadığı için dot skatez taktım. Bu normal ile arasında çok fark eder mi aimimde? Valorant oynuyorum genelde. Farem Darmoshark M3, mouse pad Wraith Spirit of Aim. Skatezlerde farenin kutusundan çıkan stakezler.

Ayrıca dot skatez de alabilirsin. Benim favorilerim Obsidian dot'lar. Dot veya full size skatez arasında hangisi daha iyidir diye konuşmak saçma. Sonuçta alışkanlık ve tercih meselesi. Ben zorunda olmadıkça dot skatez kullanmıyorum mesela. Full size skatezlerin sağladığı stabilite hissi daha hoşuma gidiyor.

@Spartan, yani ben bu zamana kadar düz kullandım şimdi dot skatezi deneyince biraz garip geldi ama alışırım güzel gelirse böyle kullanırım gelmezse zaten yeni mouse almayı düşünüyorum onun skatezlerini kullanırım.

Zaten darmoshark M3 serisinin skatezleri genel olarak ufak boyuttalar. Alışmanda sorun olacağını düşünmüyorum.

Ben Viper V3 Pro'ya taktım. Açıkçası bana daha iyi geldi stok skatez, pek memnun etmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…