DPI programları işe yaramıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan elysiaaaa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 76
  • Etiketler Etiketler
    dpi

elysiaaaa

Üyecik
Hiçbir DPI programı düzgün çalışmıyor eskisi gibi. Splitwire'dan Wiresock'u kullanıyordum, bir zamanlar iyiydi; daha sonradan saçma sapan interneti kesmeye başladı. GoodbyeDPI desem, Ubisoft, Epic Games gibi platformlara devamlı en baştan giriş yaptırıyor ve kod istiyor. Bundan yoruldum. ByeDPI ile Zapret'de de tepki yok. GitHub'dan Zapret TR versiyon diye bir sürüm indirdim, birkaç saat çalışıyor; ondan sonra "Update failed" diyerek bir daha hiç gelmiyor. Gerçekten DPI'ların hepsi öldü mü?
Tek istediğim yasaklı tüm uygulamaların ve sitelerin banı kalksın (xplaygg).

İnternet Sağlayıcım: Türk Telekom.
Oynadığım oyunlar: DBD, Fortnite (genelde easy anti cheat ve Ubisoft odaklı oyunlar).

GoodbyeDPI'ı -7 veya -8 üzerinde kullanınca xplay ve Discord'u kullanabiliyorsun sanırım. Bende -6 aktif çalışıyor ama -8'i denemedim henüz.

Şunu yapan birisi vardı, deneyebilirsiniz:

Zapret Türkiye bir süre sonra duruyor diyorsun ya, Anti cheat yüzünden duruyor. Servis olarak yüklüyorsan durduğunda fark edemezsin ama manuel modda kullandığında durduğu zaman haber verir.

Turk Telekom DPI'ını aşmak gayet kolay, goodbyedpi, byedpi, zapret hepsi çalışıyor.

Anti cheat kullandığın için WinDivert içeren çözümleri kullanamazsın, geriye ByeDPI kalıyor.

Yapman gereken şey DNS'i YogaDNS'e bırakıp zehirlenmediğinden emin olmak ve üzerine ByeDPI Manager kullanmak.

Son düzenleme:
Splitwire wiresock bağlantı da çok sorun yaşatıyor bende de. Ben Splitwire'dan, GoodbyeDPI'ı standart ayarda blacklist ile kullanıyorum.

Splitwire wiresock bağlantı da çok sorun yaşatıyor bende de. Ben Splitwire'dan, GoodbyeDPI'ı standart ayarda blacklist ile kullanıyorum.

Wiresock çok güzeldi ama artık stabil değil neden bilmiyorum, aniden interneti kesiyor bir şeyler oluyor, GoodbyeDPI istemiyorum çünkü Ubisoft GoodbyeDPI'ı tespit ediyor ve servisler çevrimdışı diyor, Epic Games'de de aynısı oluyor DPI kapatıp girsen de girmesen de en baştan giriyorsun ve hesap güvenlik kodu istiyor.

Genelde bunu yaptığımda oyun oynarken Alt Tab basıp Discord'a bakmak istediğimde Discord gitmiş oluyor ama bakalım belki de sen demeden önce yanlış bir şey vardı.

Dosya Ekleri

• Screenshot_31.webp
    57,9 KB · Görüntüleme: 7
Son düzenleme:
Genelde bunu yaptığımda oyun oynarken Alt Tab basıp Discord'a bakmak istediğimde Discord gitmiş oluyor ama bakalım belki de sen demeden önce yanlış bir şey vardı.
Yukarıda dediğimi okursan her şeyi anlayacaksın. Tam da dediğim gibi olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…