Dreame X40 Ultra vs X50 Ultra Complete

Bütçe
60.000 TL

hilem2380

Başarılı
Hangisini önerirsiniz? X40 Hepsiburada'da 40k, X50 MediaMarkt'ta 58k. X50 ile ilgili servis ve kronik sorunlar hakkında kötü yorumlar gördüm de emin olamadım. Evde aslında yükselti de yok ama otomotik hazne değişen model arayınca bu modelleri buldum. Ev 220M2. Başka önerilere de açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
- X40 Ultra: Daha uygun fiyatı ile dikkat çekiyor (40k). Eğer evdeki alan büyük değilse ve çok fazla teknik özellik aramıyorsanız, temel temizlik işlerini iyi yapacaktır. Ancak otomatik hazne değişimi sunmuyor.

- X50 Ultra Complete: Daha fazla özellik ve otomatik hazne değişimi sunuyor (58k), fakat bazı kullanıcıların servis ve kronik sorunlarla ilgili olumsuz yorumları var. Eğer ekstra özellikler ve konfor sizin için önemliyse, bunu dikkate almalısınız.

Öneriler:​

1. Kullanım Amacı: Eğer sadece günlük yüzey temizlikleri yapacaksanız, X40 önerilir.
2. Özellik İhtiyacı: Otomatik hazne değişimi sizin için önemliyse ve bazı küçük sorunları göze alabiliyorsanız, X50 tercih edilebilir.
3. Kullanıcı Yorumları: X50 ile ilgili olumsuz yorumları dikkate alarak, kararınızı bir kez daha düşünün.

Alternatif Öneriler:​

• Daha Uygun Fiyatlı Modeller: Benzer özellikte farklı markalarda daha uygun fiyatlı robot süpürgeleri arayabilirsiniz.
  • Yerel Servis Durumu: Hizmet sağlayıcıların yerel durumlarını ve sundukları destek hizmetlerini kontrol edin.

Sonuç olarak, eğer düşük maliyetle iyi bir temizlik istiyorsanız X40 uygun bir seçim olabilir. Ancak, otomatik hazne ve daha fazla özellik arıyorsanız ve risk almak istiyorsanız X50'yi düşünebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…