Drift sorunlu DualShock 4 nasıl yazılımsal olarak tamir edilir?

windowsss

Uzman
DualShock 4 kolum var fakat sağ analog sürekli sola çekiyor. DriftGuard bunu çözüyormuş ama ben beceremedim. Başka yolu var mı?

O zaman DS4Windows kullanıyorsundur herhalde. Ben PC'de böyle ölü bölge ayarı yaparak çözdüm.

Profiles kısmına gel ve default'a çift tıkla.

Control Readings kısmına gel.

Sorun sağ stickte dediğin için RS'in ölü bölgesini artırman lazım.

Solda stick'in ne kadar çektiğini beyaz kare olarak görüyorsun. Bu nokta kırmızı alanın dışına çıkmayana kadar ölü bölgeyi artırmaya devam et. Biraz artırdıktan sonra kırmızı noktanın belirmesi için uygulama üzerindeki bir boşluğa tıklaman lazım. Sonra yukarıdan kaydet ve kullanmaya devam et.

L2 - R2 tuşların tam basmıyorsa bunu da düzeltmeni tavsiye ederim. Maksimum 255 basmalı. Sol altta ne kadar bastığını gösteriyor. Özellikle yarış oyunlarında az basması sorun yaratıyor.

Hayir cozemezsin, drift donanimsal bir arizadir. Asinma oldugu icin, o asinan yerden sinyal alinamadiginda olur zaten. Duzgun hesaplama yapilamaz ve stick merkezde olmasi gerekirken alakasiz yerlere cekiliyormus gibi gorursun.

Ben Steam'den oynadıgım zaman DS4 acmadan otomatik algılıyor engeller mi yaptığım ayarı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…