Drivefast 95

Üstün
O zaman DS4Windows kullanıyorsundur herhalde. Ben PC'de böyle ölü bölge ayarı yaparak çözdüm.

Profiles kısmına gel ve default'a çift tıkla.

Control Readings kısmına gel.
Eki Görüntüle 278733

Sorun sağ stickte dediğin için RS'in ölü bölgesini artırman lazım.

Eki Görüntüle 278734

Solda stick'in ne kadar çektiğini beyaz kare olarak görüyorsun. Bu nokta kırmızı alanın dışına çıkmayana kadar ölü bölgeyi artırmaya devam et. Biraz artırdıktan sonra kırmızı noktanın belirmesi için uygulama üzerindeki bir boşluğa tıklaman lazım. Sonra yukarıdan kaydet ve kullanmaya devam et.

L2 - R2 tuşların tam basmıyorsa bunu da düzeltmeni tavsiye ederim. Maksimum 255 basmalı. Sol altta ne kadar bastığını gösteriyor. Özellikle yarış oyunlarında az basması sorun yaratıyor.
Hocam, L2 ve R2 tuşlarım bazen tam basmıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Hocam, L2 ve R2 tuşlarım bazen tam basmıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Aynı kısımda biraz daha aşağı indiğinizde L2-R2 kısmı var. Anti deadzonu ne kadar artırırsanız o kadar az basarak fazla çıkış elde edersiniz. Evet, bu dediğimden ben de bir şey anlamadım o yüzden görselle destekleyeceğim.

1788797302128.webp

Şu anda yarım basıyorum ve O (çıkış) bu şekilde:

1788797356095.webp

Şimdi anti dead zone'u biraz artırıp yarım basıyorum ve sonuç bu şekilde. Gördüğünüz gibi yarım bastığım halde daha fazla basıyor.

1788797417535.webp